Catering cu maxim de beneficii si minim de investitii

Catering cu maxim de beneficii si minim de investitii Pentru evenimentele companiei (petreceri, conferinte, seminarii, cursuri, training-uri etc) necesitatea unui serviciu de catering este cat se poate de evidenta. Dar asta nu inseamna, automat, ca managerii trebuie sa-si faca griji in legatura cu bugetele alocate serviciului de catering. Iata cateva sfaturi pe care vi le putem oferi din experienta noastra in legatura cu modalitatea in care un manager poate economisi inteligent fara ca acest aspect sa afecteze in vreun fel calitatea serviciului de catering oferit.

  1. Cunoaste-ti invitatii (participantii). Inainte de a comanda mancare, este important sa stii numarul exact al participantilor, dar si daca printre acestia se numara persoane cu restrictii alimentare de vreun fel.
  2. Alege un serviciu de catering pe masura genului si amplorii comenzilor pe care le faci.
  3. Contracteaza doar serviciile auxiliare de care ai nevoie. Servicii in plus inseamna cheltuieli in plus, iar acestea se justifica doar daca dimensiunea evenimentului o solicita (de exemplu, o petrecere a companiei ar putea beneficia de prezenta chelnerilor, in timp ce pentru un curs al companiei, aceasta nu este obligatorie).
  4. Acolo unde structura evenimentului o permite, fii informal. Oamenii se simt bine cand se renunta la rigiditate si formalism, mai ales in pauze. Iar mancarea oferita de serviciul de catering poate fi parte din acest trend.
  5. Alege meniul (sau creeaza unul cu ajutorul specialistilor nostri), astfel incat preparatele sa contina nutrientii necesari si potriviti momentului zilei in care este servita respectiva masa, optand pentru un stil de prezentare potrivit.
  6. Alege cea mai buna locatie. Daca evenimentul nu are loc in birourile companiei, locatia acestuia trebuie sa fie una relativ aproape – pentru a nu creste costurile cu transportul – si usor accesibila, inclusiv pentru profesionistii serviciului de catering ales. Cu cat au mai putin de munca pentru a adapta locatia la eveniment, cu atat mai convenabil pentru toti, inclusiv din punctul de vedere al pretului.
  7. Rezerva din timp! Orice tip de serviciu de care ai nevoie trebuie rezervat din timp. Nu numai ca vei putea obtine inclusiv reduceri procedand astfel, dar asa te asiguri ca nu vei fi nevoit sa faci „miracole” pe ultima suta de metri in cautarea furnizorilor de care ai nevoie si nici nu vei pune presiune inutila pe acestia pentru a fi punctuali cu tot ce au de facut. In plus, poti fi sigur ca vei obtine maxim de calitate atunci cand lucrurile sunt gandite si planificate din timp, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana la voia intamplarii.
  8. Nu uita de „efectul surpriza”. Poti „condimenta” evenimentul cu un anume detaliu care sa-i impresioneze pe invitati (de exemplu, un candy bar).
  9. Nu depasi bugetul! In masura in care acest lucru este posibil, nu depasi bugetul stabilit initial. Evenimentul tau poate straluci fara cheltuieli in plus. Consulta-ne si afla cum!
Distribuie

Alte articole