Doctorat
Ai absolvit cu succes doctoratul sau un proiect profesional la care ai lucrat din greu si vrei sa celebrezi acest lucru? Organizarea unei reuniuni la finalul sustinerii tezei de doctorat este o activitate care iti consuma timp, iar pregatirea unui meniu de la zero iti poate da multe batai de cap.
Contacteaza-ne!
Meniu Doctorat
Bufet rece:
- Canape-uri cu branza blue si caise confiate – 1 buc/pers
- Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia – 1 buc/pers
- Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi – 1 buc/pers
- Cosulete cu salata de ton si porumb – 1 buc/pers
- Cosulete cu salata de telina si nuca – 1 buc/pers
- Lingurite cu crema de unt si somon – 1 buc/pers
- Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers
- Bruschete cu humus pomodori secchi – 1 buc/pers
Bufet cald:
- Pui Shanghai – 90 gr/pers
- Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola – 90 gr/pers
- Legume chinezesti cu taitei de orez – 100 gr/pers
- Cartofi cu ierburi la cuptor – 100 gr/pers
- Salata de varza SAU Salata coleslaw – 100 gr/pers
- Chifle
Bufet desert – 100 gr/pers:
- Asortiment mini-tarte de casa si mini-choux-uri (vanilie, ciocolata, zmeura, caramel sarat)
99 lei
/persoana fara TVA (dintre care 84 cu TVA de 9% si 15 lei /persoana cu TVA de 19%), respectiv 109,41 lei /persoana cu TVA inclus
Cafea filtru (lapte, zahar, zaharina) – 150 ml/pers – se asigura din partea casei
- Selectie de ceaiuri – 150 ml/pers – se asigura din partea casei
Ai absolvit cu succes doctoratul sau un proiect profesional la care ai lucrat din greu si vrei sa celebrezi acest lucru? Organizarea unei reuniuni la finalul sustinerii tezei de doctorat este o activitate care iti consuma timp, iar pregatirea unui meniu de la zero iti poate da multe batai de cap.
Contacteaza-ne!
Informatii importante
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.
Servicii logistice incluse:
- Vesela necesara de unica folosinta premium
- Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
- Servirea invitatilor inainte de sustinerea tezei cu 30 minute cu cafea si restul bauturilor ADUSE DE CATRE CLIENT ce se doresc a fi servite
- Asigurarea protocolului de 6 cafele si 6 sticle apa plata mica imbuteliata la 0,5 L pentru comisie
- Fete de masa
- Transport si preluare recipiente dupa eveniment
- Debarasare
- 1 persoana ce va asigura servirea in sistem bufet suedez pe durata desfasurarii evenimentului, dar nu mai mult de 4 ore
- Se poate oferi serviciul achizitie bauturi SI servirea acestora in paharele necesare.