Meniuri Nunta

Toata lumea viseaza la nunta perfecta, un eveniment unic ce marcheaza unirea a doua universuri intr-unul singur. In realizarea meniurilor noastre de nunta punem intotdeauna accentul pe originalitate si calitate, imbinand expertiza noastra de peste 12 ani cu dorintele clientilor.

Contacteaza-ne!





    Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

    Meniu cu servire la farfurie

    Varianta 1 (traditional)

    APERITIV

    • Piftele de porc cu fulgi de porumb
    • Rosii cherry in pasta de burduf si mantie de verdeturi
    • Salam de Sibiu in lipie si sos de unt
    • Mini tarta cu vinete coapte, praz, rosii uscate si telemea
    • Mix masline aromatizate
    • Terina de branzeturi romanesti cu fructe uscate si invelis de morcov
    • Prajitura cu ciolan afumat cu spuma de hrean
    • Lingurita cu fasole batuta si fulgi de ceapa uscata
    • Dobos imperial


    PESTE

    • File de pastrav la cuptor servit cu orez cu legume si sos de unt cu praz

     

    SARMALE

    • Sarmalute traditionale in foi de varza cu chips de bacon, mamaliga, dulceata de ardei iute si smantana

     

    FEL PRINCIPAL

    • Buturuga de ceafa de porc
    • Rulada de pui cu spanac invelit cu sofran
    • Cartofi confiati
    • Salata de sfecla si sos de prune afumate cu cimbru


    DESERT

    • Tortul casei – la alegere
    64 euro
    /persoana, TVA inclus
    Meniu cu servire la farfurie

    Varianta 2

    APERITIV

    • Parfait din ficat de pasare in jeleu de fructe de padure pe pat crocant
    • Bruscheta cu humus si aroma de leustean
    • Crostini cu camembert, piersici si cirese marachino
    • Mini tarta cu salata de rata
    • Pate brisee cu cream cheese, prosciutto, ciuperci caramelizate si oregano
    • Lingurita din aluat sarat cu pasta de somon si flori comestibile
    • Biscuite de parmesan cu coppa, castravete cornison si ceapa murata
    • Terina duet cu muschi de porc si piept de curcan
    • Chiftele de porc cu susan

     

    PESTE

    • File de somon cu piure de cartofi dulci si ghimbir, broccoli crocant si sos de citrice

     

    SARMALE

    • Sarmalute in foi de varza cu mamaliga infuzata cu ierburi aromatice, chips de bacon, dulceata de ardei iute si smantana

     

    FEL PRINCIPAL

    • Rulada de porc cu rosii uscate
    • Balotina de pui cu prosciutto, cheddar si baby spanac
    • Cartofi pommes aromatizati cu sos chimichurri
    • Salata de ardei copt si sos demiglace cu coniac

     

    DESERT

    • Tortul casei – la alegere
    69 euro
    /persoana, TVA inclus
    Meniu cu servire la farfurie

    Varianta 3

    APERITIV

    • Vafa cu mousse de foie gras si pudra de sfecla
    • Terina de caprioara cu fistic si mantie de vin rosu
    • Lingurita din aluat sarat cu crema de avocado, somon fume si icre negre
    • Tartalete de smochina infuzata in vin cu gorgonzola si prosciutto crudo
    • File de butterfish cu alge nori si tempura servit cu sos wasabi
    • Quiche Lorraine cu rosii uscate
    • Frangipane cu mousse de anghinare, bresaola si ciuperci salbatice
    • Pate brisee cu crema feta cu ardei copt si dulceata de rosii cherry
    • Terina de pui cu muschi de vita si jeleu de portocale

     

    PESTE

    • File de dorada cu creveti black tiger, piure de mazare cu menta si sos de sampanie

     

    SARMALE

    • Sarmale de cocos cu sos de ciolan afumat, mamaliga cu parmesan, crispy de bacon si dulceata de ardei iute

     

    FEL PRINCIPAL

    • Confit de rata in panko
    • Muschiulet de porc in crusta verde
    • Arrancini de orez
    • Salata de varza rosie cu nuca si sos dulce acrisor

     

    DESERT

    • Tortul casei – la alegere

    70 euro
    /persoana, TVA inclus
    Meniu tip Bufet Suedez

    Varianta 1

    Bufet rece – 1 buc/pers/sortiment

    • Crackers cu sparanghel verde, prosciutto si sos remoulade
    • Frigarui de chorizo, masline verzi si rosii cherry
    • Bruscheta cu rata afumata, portocale si bocconccini
    • Mini frangipan cu creveti usor picanti, mango si lamaie
    • Pate brisee cu crema de conopida si prosciutto
    • Tartina de smochina cu gorgonzola, prosciutto si fulgi de ceapa
    • Vol-au-vent cu salata de rata
    • Briosa cu ciocolata cu mousse de telina si fistic
    • Biscuite de parmesan cu coppa si castravete cornisor


    Salate aperitiv

    • Salata de pui thai
    • Salata de somon, cartofi, fasole verde si ierburi aromatice

     

    Bufet cald

    • Medalion de porc cu sos de lamaie si patrunjel
    • Gujoane de salau cu busuioc in fulgi de panko
    • Vita in stil thay cu ghimbir si susan
    • Tagliatele cu creveti si rosii cherry
    • Fasole rosie cu praz si ardei copt
    • Orez cu morcovi, telina, ardei si mix de seminte
    • Cartofi taranesti cu ceapa, baby spanac si rosii confiate
    • Salata coleslaw cu varza alba, varza rosie, morcov si patrunjel
    • Mix salata cu seminte, rosii cherry si castraveti

     

    Desert

    • Tort
    64 euro
    /persoana, TVA inclus
    Meniu tip Bufet Suedez

    Varianta 2

    Bufet rece – 1 buc/pers/sortiment

    • Tarta Quiche cu fasole rosie si baby spanac
    • Bruscheta cu pasta de ton, anchoix si flori comestibile
    • Cosulete cu branza gorgonzola si dulceata de rosii cherry
    • Tarta cu mousse de mazare, bocconccini, oregano si nuci
    • Briosa cu ciocolata cu mousse de somon si icre negre
    • Frangipane cu piept de rata, alune prajite si coaja de portocale
    • Pate brisse cu crema philadelphia si prosciutto si ciuperci salbatice
    • Frigaruie de cascaval cu rosii cherry
    • Rulada de ciolan afumat cu ardei copt
    • Cosulet cu salata de surimi si creveti


    Salate aperitiv

    • Salata moutabal
    • Salata cu branza halloumi, rucola, menta, nuci si rosii uscate

     

    Bufet cald

    • Cotlete de berbecut cu sos de unt, lamaie si patrunjel
    • Piept de pui cacciatore cu masline verzi
    • Vita cu legume si vin
    • Frigaruie de somon cu mustar dijon si miere
    • Souvlaki de curcan
    • Cartofi dulci cu rozmarin la cuptor
    • Naut cu legume, lamaie si sos chilli
    • Nuggets de quinoa in panko
    • Sotte de varza rosie cu baby morcovi, nucosoara si unt
    • Mix de salata cu rodie si fulgi de migdale
    • Salata coreana de morcovi si susan

     

    Desert

    • Tort
    69 euro
    /persoana, TVA inclus

    Variante tort

    • Carrot cake (mousse de mascarpone, jeleu de mango si blat de morcovi)
    • Mousse ciocolata alba si zmeura (ciocolata alba, jeleu de zmeura si blat de ciocolata)
    • Red velvet (blat de ciocolata, crema fina de branza, ganache crocant de ciocolata, crumble cu cacao si fructe de padure)
    • Mousse de mango (mousse de ciocolata neagra si mango si blat de ciocolata)
    • Mousse de busuioc (jeleu de hibiscus si blat de citrice)

    Toata lumea viseaza la nunta perfecta, un eveniment unic ce marcheaza unirea a doua universuri intr-unul singur. In realizarea meniurilor noastre de nunta punem intotdeauna accentul pe originalitate si calitate, imbinand expertiza noastra de peste 12 ani cu dorintele clientilor.

    Contacteaza-ne!





      Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate