021 320 20 30

Când distracția se mută acasă

Contextul prin care trecem cu toții în aceste momente este, fără doar și poate, unul care schimbă multe obiceiuri, business-uri și mentalități. Zilnic vedem cum intervine o adaptare firească a oamenilor și a mediului de afaceri la un „dușman” periculos, invizibil și, se pare, rezistent în timp.

Totuși, au fost depistate destul de repede și o serie de arme cu care putem înfrunta acest „dușman”: mască, spălatul pe mâini, păstrarea unei distanțe sociale, folosirea constantă a dezinfectantului.

Sunt câteva măsuri care, până la urmă, nu ne complică viața atât de tare, dar au puterea ne țină departe de acest pericol. Și au puterea să ne aducă mai aproape de normalul la care râvnim cu toții.

Și, pentru că vorbim de normal, cum rămâne cu distracția? Ce se întâmplă cu momentele absolut necesare de relaxare, de conexiune socială, cum rămâne cu evenimentele care ne erau atât de dragi (atât nouă, fiind în acest domeniu), cât și oamenilor care și-au planificat de multă vreme nunta, botezul sau, pur și simplu, o zi de naștere alături de prieteni.
Evident, putem privi acest context cu frustrare, ne putem uita la măsurile de precauție stabilite ca fiind niște restrângeri peste care nu putem trece.

SAU putem găsi soluții creative, care să respecte normale de siguranță și care să ne permită (cu anumite restricții) să ne bucurăm de evenimentele pe care le planificasem cu mult suflet și atenți la fiecare detaliu.

Am observat cu bucurie că anumiți clienți de-ai noștri nu s-au lăsat copleșiți de aceste măsuri și s-au reorientat către propria casă sau grădină pentru evenimentul pe care îl așteptau cu sufletul la gură. De aceea, ne-am hotărât să vă oferim prin acest articol un strop de inspirație și optimism, împărtășind cu voi principalele avantaje ale unui eveniment în propria grădină sau casă.

1. Ești sigur că măsurile de siguranță sunt respectate de toți invitații

Fiind în propria locuință sau grădină, tu controlezi absolut toate măsurile de siguranță și poți impune „reguli” pe care toți invitații trebuie să le respecte, fără prea mari bătăi de cap. Ai nevoie de dezinfectant pe care să-l pui la dispoziția acestora și de un pic de organizare (a meselor pentru a respecta distanța ideală în acest context – 1,5 – 2m – și a unui circuit pe care prietenii și familia să-l respecte atunci când folosesc alte încăperi ale casei, etc.)

2. Bugetul este mai prietenos

Odată ce cheltuiala cu închiriatul spațiului dispare, te poți bucura de o economie substanțială pe care o poți redirecționa către alte surprize pentru invitații tai: mâncare, muzică, anumite băuturi, etc. Astfel, compromisurile pe care le făceai din cauza costului cu spațiul dispar, și poți să-ți dezlănțui creativitatea în ceea ce privește experiența memorabilă pe care vrei să ți-o oferi ție și invitaților tăi.

3. Mai multă relaxare

Știm cu toții că un eveniment înseamnă și o anumită conduită, de multe ori destul de formală pentru gustul anumitor invitați. Chiar dacă este o plăcere să alegi o ținută elegantă, nu toți sunt cei care se pot simți bine o seară întreagă în acea ținută. Fiind în propria gradină, lucrurile devin mai relaxate, dress code-ul este mai puțin pretențios și, cu siguranță, distracția este mai mare.

4. Tu stabilești tematica petrecerii, în cele mai mici detalii

Avantajul de a organiza un eveniment în propria gradină constă și în stabilirea și controlul fiecărui detaliu care contribuie la ideea ta de eveniment. Evident că ai nevoie și de partenerii potriviți pentru aceasta.
Ne bucurăm că am putut, de-a lungul timpului, să respectăm și cele mai exigente cerințe ale clienților noștri, depășindu-le așteptările de cele mai multe ori.
Fie că am gătit totul urmând un anumit specific (american – trebuie aici să ne laudam cu niște coaste absolut DE-LI-CIOA-SE, afumate în propria noastră afumătoare – italian, chinezesc, etc.), fie că am gătit evitând anumite ingrediente mai puțin tolerate de anumiți invitați sau chiar am concentrat întreg meniul pe o culoare preferată, rezultatele au fost de fiecare dată peste așteptări. Totul, desigur, respectându-ne promisiunea pe care am construit această companie: ingrediente naturale, flexibilitate și costuri prietenoase și transparente.

Știm că lucrurile nu sunt ideale, știm că această perioadă ridică multe semne de întrebare, nesiguranță, dar credem că este important să ne creăm ocaziile care ne pun un mare zâmbet pe față, chiar dacă respectăm câteva reguli de siguranță în plus. Până la urmă, ca și în bucătărie, totul ține de inspirație, creativitate și atenție la detalii.


Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00

  • :