Secretul nostru: INGREDIENTELE!

Ne bucura sa vedem cum, de-a lungul timpului, am legat parteneriate care dureaza de multi ani de zile, atat din mediul corporate, cat si din mediul privat. Pentru noi este o dovada a respectului pe care îl acordam clientilor nostri si preparatelor care pleaca din bucataria noastra.

Evident, ne-am întrebat deseori care este elementul definitoriu care ne-a ajutat în acest business. Este vorba despre întelegerea nevoilor clientilor?

Despre flexibilitatea si rapiditatea cu care raspundem acestor nevoi? Despre retete si ingrediente? Raspunsul, cu siguranta, este unul complex si înglobeaza toate cele de mai sus. Dar, daca am izola si am cauta raspunsul care vine din ADN-ul business-ului nostru, acesta ar fi INGREDIENTELE.

Tehnologia, mai ales chimia alimentara, a avansat foarte mult si are un impact major în randul business-urilor cu mancare la nivel industrial. Astfel, s-au dezvoltat foarte multe produse, foarte multi înlocuitori pe care îi gasim atat în produsele din hypermarketuri, cat si în patiseriile de pe strada sau chiar în randul firmelor de catering. Motivele sunt diverse: nevoia de valabilitate crescuta, usurinta în preparare, asigurarea unui gust constant, dar mai ales pentru cresterea marjelor de profit.

De exemplu, existenta premixurilor a schimbat major industria mancarii, dar si gustul consumatorilor. Aceste premixuri reprezinta un “shortcut”, o solutie care înlocuieste branza naturala, untul si multe altele. Astfel, din cateva sute de grame dintr-o astfel de solutie îti poti “prepara” cateva kilograme de branza. Iar rezultatul? Ei bine, preparate care rezista mult, au un gust cu care consumatorii s-au tot întalnit (din cauza raspandirii în masa a acestor “ingrediente”), dar calitatea este una îndoielnica.

Ne mandrim cu faptul ca promisiunea noastra de la început, de a oferi clientilor nostri un gust autentic si savuros, s-a pastrat si se va pastra în cadrul Premier Catering & Events. Iar secretul, dupa cum spuneam, sta în a nu face rabat în alegerea ingredientelor. Folosim cantitati mari de unt (85% grasime), smantana naturala, branza naturala si multe alte ingrediente alese dupa aceste principii.

Desi unii ar considera aceasta strategie de business mai putin profitabila, noi credem în promisiunea si misiunea noastra. Chiar daca Premier Catering & Events este un business de catering, deci lucram cu volume impresionante, calitatea si gustul preparatelor noastre reprezinta baza pe care am construit si vom construi.

Va asteptam sa va delectati cu preparatele noastre în cadrul evenimentului pe care doriti sa-l organizati, iar noi va garantam calitatea ridicata si gustul absolut delicios.

Distribuie

Alte articole