021 320 20 30

Secretul nostru: INGREDIENTELE!

Ne bucură să vedem cum, de-a lungul timpului, am legat parteneriate care durează de mulți ani de zile, atât din mediul corporate, cât și din mediul privat. Pentru noi este o dovadă a respectului pe care îl acordăm clienților noștri și preparatelor care pleacă din bucătăria noastră.

Evident, ne-am întrebat deseori care este elementul definitoriu care ne-a ajutat în acest business. Este vorba despre înțelegerea nevoilor clienților?

Despre flexibilitatea și rapiditatea cu care răspundem acestor nevoi? Despre rețete și ingrediente? Răspunsul, cu siguranță, este unul complex și înglobează toate cele de mai sus. Dar, dacă am izola și am căuta răspunsul care vine din ADN-ul business-ului nostru, acesta ar fi INGREDIENTELE.

Tehnologia, mai ales chimia alimentară, a avansat foarte mult și are un impact major în rândul business-urilor cu mâncare la nivel industrial. Astfel, s-au dezvoltat foarte multe produse, foarte mulți înlocuitori pe care îi găsim atât în produsele din hypermarketuri, cât și în patiseriile de pe stradă sau chiar în rândul firmelor de catering. Motivele sunt diverse: nevoia de valabilitate crescută, ușurință în preparare, asigurarea unui gust constant, dar mai ales pentru creșterea marjelor de profit.

De exemplu, existența premixurilor a schimbat major industria mâncării, dar și gustul consumatorilor. Aceste premixuri reprezintă un “shortcut”, o soluție care înlocuiește brânză naturală, untul și multe altele. Astfel, din câteva sute de grame dintr-o astfel de soluție îți poți “prepara” câteva kilograme de brânză. Iar rezultatul? Ei bine, preparate care rezistă mult, au un gust cu care consumatorii s-au tot întâlnit (din cauza răspândirii în masă a acestor “ingrediente”), dar calitatea este una îndoielnică.

Ne mândrim cu faptul că promisiunea noastră de la început, de a oferi clienților noștri un gust autentic și savuros, s-a păstrat și se va păstra în cadrul Premier Catering & Events. Iar secretul, după cum spuneam, stă în a nu face rabat în alegerea ingredientelor. Folosim cantități mari de unt (85% grăsime), smântână naturală, brânză naturală și multe alte ingrediente alese după aceste principii.

Deși unii ar considera această strategie de business mai puțin profitabilă, noi credem în promisiunea și misiunea noastră. Chiar dacă Premier Catering & Events este un business de catering, deci lucrăm cu volume impresionante, calitatea și gustul preparatelor noastre reprezintă baza pe care am construit și vom construi.

Vă așteptăm să vă delectați cu preparatele noastre în cadrul evenimentului pe care doriți să-l organizați, iar noi vă garantăm calitatea ridicată și gustul absolut delicios.


Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00

  • :