PREMIER CATERING: Romanii aduc comenzile online la masa de Craciun. 80% dintre comenzi contin platouri cu gustari reci

Premier Catering and Events, expert în servicii de catering, a lansat în acest sezon si preparate traditionale romanesti reinterpretate, foarte apreciate pentru masa de sarbatori

În pregatirea meselor de sarbatori, romanii au început din timp cumparaturile, dar tot mai multi îsi îndreapta atentia catre serviciile de catering. Acestea le pun la dispozitie posibilitatea de a economisi timp si bani pentru bunatatile traditionale dar si de a încerca preparate noi.

Echipa Premier Catering a lansat în acest sezon mai multe preparate speciale pentru masa de Craciun si cea de Anul Nou care înlocuiesc orele petrecute în bucatarie cu preparate inedite, inspirate din traditiile romanesti si internationale. 80% dintre vanzarile din acest sezon sunt reprezentate de platourile reci compuse din gustari ce reinterpreteaza preparate traditionale romanesti sau din bucatarii internationale, de la canape cu fasole batuta si ceapa caramelizata sau pate de casa cu crunch de fistic si pana la bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino.

Perioada sarbatorilor este una de crestere pentru Premier Catering, aspect corelat cu aglomeratia din supermarketuri. “Cresterea interesului pentru platourile gata de servit se vede din luna noiembrie deja. Chiar daca si anul acesta evenimentele au avut restrictii în privinta numarului de participanti sau obligativitatea certificatului de vaccinare, evenimentele restranse dar si mesele în familie au acoperit un volum semnificativ din comenzile noastre”, explica Cornel Lache, Event Manager Premier Catering & Events.

Platourile reci, mai presus decat cozonacul

Romanii se reorienteaza catre variante inedite si atunci cand vine vorba despre traditionalii cozonaci. Astfel, faimosul preparat dulce este preferat de clienti în variante cu ingrediente neobisnuite fata de retetele originale, precum alune de padure, visine, ciocolata alba si migdale. Anul acesta, Premier Catering a lansat un cozonac cu dulche de leche inspirat de desertul iberic cu acelasi nume. Acesta este ales cel mai des în comenzile corporate dar si de catre persoanele fizice. “Cozonacii nostri sunt facuti în laboratorul propriu dupa o reteta ardeleneasca de familie, din ingrediente proaspete. Și deserturile Premier Catering, cum ar fi cosuletele dulci, sunt preparate în unitatea proprie cu unt 82% grasime, iar colorantii folositi sunt naturali. Îi folosim pentru a crea o experienta speciala, un design al platourilor care diferentiaza alegerile clientilor nostri”, completeaza Cornel Lache.

“Avem si comenzi de peste 200 de cozonaci pentru companii care fac astfel de cadouri pentru angajati, însa procentul de comenzi cel mai mare este reprezentat de platourile Eat at Home care sunt alese si pentru evenimente restranse la birou, acasa sau de alt tip”, adauga Andreea Vasilescu, Director Vanzari Premier Catering & Events.

Pentru ca romanii urmaresc tot mai atent tendintele culinare internationale, meniurile de Craciun de anul acesta includ si preparate din bucataria mediteraneana, italiana sau franceza. Meniurile alese de clientii Premier Catering pornesc de la 82 lei/persoana pentru Craciun si 79 lei/persoana pentru Anul Nou.

Despre Premier Catering

Cu o experienta de 11 ani în domeniu si un portofoliu mare de clienti loiali, Premier Catering & Events a creat experiente culinare deosebite în cadrul a sute de evenimente, de la cele restranse pana la cele mai ample. Responsabilitatea, seriozitatea si adaptabilitatea în timp real la schimbari, raportul corect calitate – pret, au dus la dezvoltarea business-ului chiar si în perioada pandemiei, cand afacerea s-a dezvoltat online, oferind clientilor posibilitatea de a comanda online platouri cu gustari calde, reci si deserturi online sau telefonic pentru mesele în familie sau micile evenimente private.

Distribuie

Alte articole