Lunch Corporate Bufet Suedez
Contacteaza-ne!
Varianta 1 – Light Lunch
Vezi meniul
Bufet rece:
- Mini ciabatta cu salam cu piper, mozzarella si mix de salate – 1 buc/pers
- Rulou cu Philadephia, wassabi, somon si baby spanac – 1 buc/pers
- Chiftelute cu sos hoisin si chives – 60 gr/pers
- Mini frigarui de somon marinat in soya servite cu lime – 60 gr/pers
- Nuggets de pui in crocant de porumb – 60 gr/pers
- Falafel cu sos tahini – 60 gr/pers
- Salata cu edamame, quinoa, castravete si rosii cherry – 50 ge/pers
- Salata pasta de ardei cu nuci – 30 ge/pers
- Salata iceberg cu pui, parmezan, castraveti si rosii – 40 ge/pers
- Chifle – 50 gr/pers
Desert – 70 gr/pers:
- Pandispan cu fructe de sezon
/persoana fara TVA (dintre care 75 lei/persoana cu TVA 9% si 7 lei/persoana cu TVA 19%), respectiv 90,08 lei / persoana cu TVA inclus
Varianta 2
Vezi meniul
Bufet rece:
- Mini wraps cu piept de pui,ardei copt si salata verde – 1 buc/pers
- Mini ciabatta cu mozzarella, rosii si pesto – 1 buc/pers
- Falafel cu sos tahini – 2 buc/pers
Bufet cald:
- Snitel piept de pui pane – 100 gr/pers
- Ceafa de porc slow cook cu sos dulce afumat – 100 gr/pers
- Cartofi la cuptor cu rozmarin – 150 gr/pers
- Salata de varza alba cu marar – 70 gr/pers
- Chifle – 50 gr/pers
Bufet desert – 70gr/pers:
- Brownie cu glazura de ciocolata
/persoana fara TVA (dintre care 90 lei/persoana cu TVA 9% si 7 lei/persoana cu TVA 19%), respectiv 106,43 lei/persoana cu TVA inclus
Varianta 3
Vezi meniul
Bufet rece
- Bruschete cu miez de crevete si sofran – 1 buc/pers
- Pate brisee cu creamcheese, prosciutto, ciuperci caramelizate si oregano – 1 buc/pers
- Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers
- Bruschete cu piept de rata afumat – 1 buc/pers
- Lingurite cu crema de unt si somon fume – 1 buc/pers
- Cuiburi cu ou de prepelita, rucola si sos dijonnaise – 1 buc/pers
Bufet cald
- Friptura din pulpa de porc la cuptor si sos brun – 70 gr/pers
- Piept de pui Pizzaiola – 70 gr/pers
- File de salau cu sos mediteranean – 70 gr/pers
- Orez cu mazare, morcovi si edamame – 80 gr/pers
- Cartofi cu ierburi de Provence – 100 gr/pers
- Salata de varza rosie cu vinegreta de citrice – 70 gr/pers
- Chifle – 50 gr/pers
Bufet desert – 120 gr/pers:
- Asortiment mini prajituri de casa (Vienne, Mousse de zmeura, Felie de lapte)
/persoana fara TVA (dintre care 102 lei/persoana cu TVA 9% si 15 lei/persoana cu TVA 19%), respectiv 129,03 lei/persoana cu TVA inclus
Varianta 4
Vezi meniul
Bufet rece:
- Minitarta cu creveti , surimi si wasabi – 1 buc/pers
- Quiche Lorraine – 1 buc/pers
- Lingurita din aluat sarata si somon fume – 1 buc/pers
- Choux cu crema de branza si busuioc – 1 buc/pers
- Frigaruie antipasto – 1 buc/pers
- Quiche Quatro Formage – 1 buc/pers
- Salata cu carne de rata,bulete de branza si portocale – servita in bol – 40 gr/pers
- Salata de quinoa, castraveti, rosii cherry, morcov si dressing de iaurt – servita in bol – 40 gr/pers
Bufet cald:
- Duet de salau si somon cu capere, unt si lamaie – 80 gr/pers
- Obrajori de vita confiati – 80 gr/pers
- Souvlaki de pui cu parmezan – 60 gr/pers
- Cartofi cu sos chimichurri – 100 gr/pers
- Legume cu mozzarella si otet balsamic – 100 gr/pers
- Mix crocant de salate cu seminte si rosii cherry – 60 gr/pers
- Asortiment chifle (secara & alba) – 50 gr/pers
Desert – 100 gr/pers:
Mini tarte si mini choux-uri (vanilie, zmeura, ciocolata, caramel)
/persoana fara TVA (dintre care 122 lei/persoana cu TVA 9% si 15 lei/persoana cu TVA 19%), respectiv 150,83 lei/persoana cu TVA inclus
Premier Catering ofera meniuri diverse de bufet suedez pentru evenimente festive in cadrul companiilor sau evenimente corporate, la sediul firmei sau in locatia dorita. Un meeting intern, urmat de un brunch sau de un lunch corporate – bufet suedez, va lasa o amprenta placuta participantilor.
Contacteaza-ne!
Informatii importante
Minimul de comanda este de 20 portii/livrare. Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.
Servicii logistice incluse-valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:
- Vesela necesara de unica folosinta premium
- Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
- Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
- Transport
- Preluare recipiente dupa eveniment
MENTIUNI:
Daca se doreste sa adaugam apa la meniu, 1 sticla 0,5 l este 6 lei/buc cu TVA inclus
Toate produsele de cofetarie sunt produse in unitate proprie.
Toate ceea ce inseamna barcuta/cosulet/lingurita sunt produse de noi in unitate proprie fara a folosi produse congelate.
* De la 1 ianuarie 2024 cotă de TVA pentru produsele cu zahăr a fost majorata de la 9% la 19% conform legislației in vigoare.