Evenimente Corporate

Compania ta cauta solutii de catering pentru evenimentele corporate pe care le organizeaza? Dorinta ta devine prioritatea noastra numarul 1! Orice tip de eveniment corporate poate fi transformat intr-un moment special. Vom tine cont atat de preferintele companiei, de tipul de eveniment cat si de profilul invitatilor. Astfel reusim sa cream experiente unice prin creativitate, eleganta si rafinament.

Coffee break este o tendinta moderna pentru evenimente corporate de succes. Coffee break-ul de la un eveniment corporate inseamna, pe langa o pauza de relaxare din timpul unui program prestabilit, un bun prilej pentru angajati sau invitati de a socializa unii cu ceilalti. Acest moment este foarte important deoarece relaxeaza invitatii la eveniment.

Brunch-ul este considerat o activitate sociala si un mod de a petrece timpul alaturi de cei dragi sau alaturi de colegi.
Popularitatea brunch-ului a continuat sa creasca in decursul anilor, devenind o tendinta globala.

Potrivit pentru orice fel de eveniment corporate putem pregati tipuri de meniu de bufet suedez extrem de variate, in functie de preferinte. Receptiile de afaceri sunt un bun instrument pentru cel care stie sa se foloseasca de el. O astfel de intalnire informala destinde atmosfera, aduce un plus de buna dispozitie si poate pune mai usor bazele unor parteneriate.

Receptiile organizate in lumea oamenilor de afaceri, cultura, arta si orice alt domeniu care presupune relatii de parteneriat sunt prilejuri importante de discutii si obtinere de contacte, intr-un mediu mai putin formal.

Premier Catering va propune oferte personalizate de catering si servicii de organizare pentru petrecere tematice de neuitat. La o petrecere tematica, nu doar calitatea preparatelor de catering face diferenta, ci armonizarea tipurior de preparate cu povestea evenimentului.

Compania ta cauta solutii de catering pentru evenimentele corporate pe care le organizeaza? Dorinta ta devine prioritatea noastra numarul 1! Orice tip de eveniment corporate poate fi transformat intr-un moment special. Vom tine cont atat de preferintele companiei, de tipul de eveniment cat si de profilul invitatilor.  Astfel reusim sa cream experiente unice prin creativitate, eleganta si rafinament.

Asiguram servicii complete de catering pentru evenimente corporate de tip intern pentru angatatii tai sau evenimente in care exista invitati din afara, de genul workshop, conferinta, seminarii, dineuri, lunch corporate, traininguri, lansare de produs sau expozitii. 

Echipa de specialisti Premier Catering cunoaste si respecta cerintele si eticheta de organizare a evenimentelor corporate, care sa creeze o atmosfera destinsa in functie de profilul invitatilor si identitatea corporativa. 

 

Ne adresam tuturor companiilor mici sau mari care doresc evenimente corporate interne sau externe. Cunoastem foarte bine piata de business din Romania si avem o experienta de 12 ani in asigurarea servicilor de catering necesare acestor evenimente.