021 320 20 30

Top 5 criterii care te ajută să-ți alegi firma de catering potrivită pentru evenimentul tău

Un eveniment, fie el corporate sau privat, este un moment deosebit de important atât pentru invitați, dar mai ales pentru organizatori. Iar mâncarea și serviciile adiacente sunt o componentă vitală care contribuie la reușita sau nereușita unui astfel de moment.

De aceea, ajutați de experiența bogată adunată de-a lungul anilor de Premier Catering & Events, am realizat un top cu cele mai importante 5 criterii care să vă ajute să alegeți partenerul potrivit pentru servicii de catering.

1. Mâncare cu gust = Ingrediente pure

Mâncarea cu adevărat bună (gustoasă, dar și sănătoasă) depinde, în egală măsură, de priceperea bucătarilor și de ingredientele cu care aceștia lucrează. Astfel, vă recomandam să vă documentați și să întrebați potențialul partener de servicii de catering de unde își procură ingredientele principale pentru preparatele pe care vi le oferă. Știm cu toții că fuga după profit, mai ales în această perioadă, se traduce deseori în alterarea calității ingredientelor folosite.
Verificați sursele de proveniență și fiți atenți la ingredientele fiecărui preparat, pentru că perfecțiunea, după cum bine știm, stă în cele mai mici detalii.

2. Capacitatea de producție (și viteza de reacție)

Indiferent de mărimea evenimentului pe care îl organizați, este important să vă asigurați că firma de catering cu care vreți să lucrați poate asigura comanda plasată în timpul și condițiile agreate.
Mai ales când vine vorba despre evenimente private putem întalni cereri cu un timp de execuție foarte mic, ceea ce pune o presiune mare pe firma de catering. De aceea, trebuie să verificați capacitatea de producție prin verificarea recomandărilor, a review-urilor sau prin conversații punctuale cu furnizorul.

3. Încadrarea în buget

Un criteriu deosebit de important pentru un eveniment reușit este bugetul și felul în care obținem rezultate maxime din acest buget.
Este important, deci, să comparați oferte, să aveți o discuție transparentă cu firma de catering, pentru a vă asigura că bugetul agreat nu va fi depășit, iar comanda va arăta exact ca în propunere.
În activitatea noastră, am întâlnit deseori clienți surprinși de cât de prietenos este bugetul pentru cele propuse. Este un feedback cu care ne mândrim, pentru că “prețul corect pentru calitatea de excepție” este temelia business-ului nostru.

4. Flexibilitate și creativitate

Conceptul sau ideea pe care vreți s-o transmiteți cu acest eveniment trebuie să reiasă și din mâncarea pe care o oferiți invitaților.
Mai exact, felul în care este gândit meniul din punct de vedere al specificului culinar, felul în care arată preparatele și sunt aranjate, cum este gândit candy bar-ul, toate sunt elemente care întregesc ideea cu care ați plecat la drum.
Asigurați-vă, deci, că aveți un partener care înțelege conceptul cu care vreți să vă suprindeți invitații, cereți referințe sau exemple din portofoliul acestora și nu renuntați la anumite detalii care sunt importante pentru voi, dar complicate (logistic, financiar) pentru firma de catering.

5. Experiența

Pentru că un eveniment este un moment pe care îl așteptați, gândiți, planificați de multă vreme și vreți să iasă perfect, aveți nevoie de o firmă de catering cu experiență.
Puteți cere câteva referințe din portofoliul firmei pe care să le verificați direct, accesați site-ul acestora și, mai important de atât, discutați direct cu responsabilii evenimentului vostru. Astfel, veți avea o imagine clară asupra felului în care aceștia pot (sau nu) să vă întâlnească așteptările.

Acestea sunt criteriile care stau la baza unui parteneriat solid între un client și o firmă de catering, criterii observate de noi de-a lungul timpului și celor peste 6,000 de evenimente organizate. Ne mândrim cu faptul că am reușit să ajungem la acest număr impresionant de evenimente tocmai prin respectarea fiecărui criteriu de mai sus și tratarea fiecărui eveniment ca fiind cel mai important din portofoliul nostru.


Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00

  • :