Viata e mai gustoasa cu mancare de sezon

catering bucuresti

Despre corpul uman se spune ca este intr-o armonie perfecta cu ritmurile naturii, iar sarcina noastra, a oamenilor, este sa fim atenti la semnalele ce vin din natura, dar si la “vocea” corpului, pentru a-i oferi exact ceea ce are nevoie.

De aceea este important sa-i dam organismului tot ce are nevoie in materie de vitamine si minerale, proteine, glucide si lipide. Exista in magazine o multitudine de alimente la care avem acces tot timpul, indiferent de anotimp dar, cu toate acestea, nutritionistii vorbesc despre importanta celor specifice perioadei anului si, pe cat posibil, specifice tarii in care traim.

Cu alte cuvinte, sa consumam mai multe alimente locale si de sezon!

Noua ne plac mult provocarile culinare, dar si mai mult ne place toamna care vine cu o bogatie de ingrediente, cu tot felul de fructe si legume parfumate si cu un mare potential de a le transforma in curcubeie pe cerul gurii.

Asa ca in aceasta perioada suntem pregatiti sa spunem “da” oricarei provocari culinare ce implica ingrediente de sezon si sa aducem bucurie in farfurii. Nu conteaza despre ce fel de eveniment vorbim – poate fi o petrecere privata, un eveniment corporate si chiar si o petrecere pentru copii.

Alimentele de sezon sunt mai savuroase si au un gust aparte; iar, daca sunt gatite cu grija si cu talent, pot fi transformate in adevarate calatorii culinare. Iar cum noi iubim calatoriile de acest fel, vrem sa te invitam si pe tine sa te bucuri de ele!

Asa ca pentru viitorul tau eveniment, iti propunem sa ne provoci! Ciupercute cu pesmet, dovlecei pane, legume la plita, cartofi taranesti si o multime de fructe abia asteapta sa treaca prin mainile noastre harnice, iar apoi sa fie savurate de invitatii tai.

Pentru a te bucura din plin de aromele toamnei, noi iti propunem sa alegi un bufet cald catering. Contacteaz-ne si iti vom da cateva sugestii!

Distribuie

Alte articole