Un tort mare si mai multe mini-torturi

tort nunta catering

Luminile se inchid si pentru cateva momente se lasa linistea. Toata lumea stie ce urmeaza dar, totusi, vor sa fie surprinsi. E petrecerea aniversara a companiei voastre, e aproape miezul noptii si bineinteles ca trebuie sa intre tortul. Se aude melodia voastra preferata si se vad cateva luminite.

Finalul este in mainile tale. Ce fel de tort intra in scena?
a. Clasicul tort pe care toata lumea il stie;
b. Ceva la care nimeni nu se asteapta.

Noi mizam pe cea de-a doua varianta.

Cum arata noul tort pentru petreceri

Noul trend in materie de tort pentru petreceri are mai intai implicatii estetice urmate, mai apoi, de cele ce tin de creativitate, de neconventional si, pana la urma, si de curaj: caci e nevoie sa fii curajos pentru a renunta la clasicul tort urias din care fiecare va primi cate o felie, pentru a-l inlocui cu un tort mai mare si alte cateva zeci de mini-torturi, adica prajiturele replici ale tortului principal.

De ce sa alegi acest tort pentru evenimentul tau corporate

1. Pentru ca este o imagine foarte placuta privirii si cu siguranta va ramane in mintea invitatilor;2. Pentru ca te poti juca in fel si chip cu aceste elemente. Poti alege ca prajiturile sa imite intru totul tortul principal sau le poti personaliza;

De exemplu, daca este un eveniment la care cunosti toate numele invitatilor, le poti scrie pe fiecare prajitura in parte, astfel ca fiecare dintre ei va primi prajitura cu numele lui. Daca este un team building, poti chiar sa gandesti un exercitiu dragut, un fel de treasure hunt unde oamenii trebuie sa faca “matching” intre prajitura si posesorul sau.

3. Pentru ca este o alegere practica.

Este mult mai simplu sa le servesti invitatilor cate o prajiturica, decat o felie de tort. In plus, oricat de mult te-ai stradui sa tai frumos tortul, felia nu va fi niciodata la fel de aspectuoasa precum prajitura. Iar daca cineva mai vrea o portie pentru acasa, poate sa o ia cu el mult mai usor.

Alege acest tip de tort si pentru alte petreceri

Acest nou trend nu se refera numai la petrecerile corporate, ci acopera intreaga gama de evenimente, de la nunti si botezuri si pana la aniversari care necesita servirea unui tort. Noi avem deja cateva idei pe care abia asteptam sa le punem in practica. Avem nevoie doar de o provocare!

Distribuie

Alte articole