Trei tendinte in cateringul pentru evenimente in 2018

catering Bucuresti

Pentru a crea o impresie pozitiva durabila participantilor la un eveniment, mai ales daca este unul corporate, in calitate de organizator de evenimente, trebuie sa ai in vedere si tendintele anului in curs. Astazi vom detalia trei dintre acestea.

  1. Atentie la bauturi!

Indiferent daca evenimentul este unul de interior sau exterior, indiferent de anotimpul in care acesta are loc, bauturile joaca un rol foarte important. In afara celor alcoolice, exista o gama variata de bauturi care nu ar trebui sa lipseasca (limonade, sucuri proaspete, racoritoare, apa cu diferite arome de fructe sau bucatele de fructe, cocktailuri etc), asa cum nu ar trebui sa lipseasca nici atentia in prezentarea lor; toate acestea au rolul de a crea din zona de bauturi o pata de culoare si prospetime in contextul general al evenimentului.

O alta modalitate de servire ar putea fi asezarea carafelor cu bauturi non alcoolice pe mese. Culorile pastelate ale bauturilor atrag si inveselesc privirea, conferind mesei un aer festiv.

 

apa cu fructe si gheata

 

  1. Optiuni sanatoase

Tot mai multi oameni sunt preocupati sa manace sanatos nu numai acasa, ci si atunci cand trebuie sa ia masa in oras sau cand sunt invitati la diferite evenimente. Astfel, una dintre tendintele lui 2018 in cateringul pentru evenimente este servirea de aperitive sanatoase, meniuri usor digerabile si chiar alternativa vegana sau vegetariana. In prezent, se pariaza mult pe produse locale, organice, sanatoase si, in acelasi tip, delicioase, fara a uita insa „infuziile” de ingrediente exotice (fructe si legume sau preparate tip „fusion”).

catering portii

 

  1. Deserturi individuale

Deserturile sunt o componenta importanta a meniului oricarui eveniment. Trendul ultimilor ani a constat intr-o diversificare a tipurilor de desert, astfel incat comesenii sa-si poata alege desertul preferat sau sa se poata delecta cu mai multe tipuri de desert. Si cum se poate face asta mai usor? Printr-o prezentare in format individual, in portii mici, astfel incat invitatii sa poata proba si decide ce le place mai mult (de exemplu, mereu vor fi persoane interesate aproape exclusiv de ciocolata, in timp ce altele o vor evita cu orice pret). Astfel, un bufet de deserturi ar putea fi solutia ideala pentru a facilita tuturor accesul la dulciurile preferate.

desert bucuresti

Asadar, acestea sunt numai trei dintre tendintele anului in cateringul pentru evenimente. Pentru un catering de exceptie pentru evenimentul tau insa, nu ezita sa lucrezi cu firme de catering profesioniste si cu experienta bogata in zona de evenimente, asa cum este PREMIER CATERING & EVENTS. Contacteaza-ne pentru detalii, noi avem solutia pe care o cauti!

Distribuie

Alte articole