Trei locuri inedite pentru o petrecere corporate

catering petrecere

Daca te ocupi cu organizarea de evenimente in compania in care lucrezi, probabil stii deja ca unul dintre cele mai importante aspecte care pot aduce succesul (sau esecul) unei petreceri este locul de desfasurare. De altfel, rezervarea unei sali este una dintre primele sarcini musai de bifat, pentru a te asigura ca evenimentul chiar va avea loc.

Dar ce-ai spune sa dai deoparte lista clasica de sali disponibile in orasul tau si sa alegi un spatiu inedit? Sa-ti surprinzi colegii si partenerii cu un eveniment aparte, intr-un loc in care nici nu le-ar fi trecut prin minte ca se poate organiza o petrecere corporate.

Noua ne plac ideile iesite din tipare si suntem intotdeauna pregatiti sa acceptam tot felul de provocari mai diferite, asa ca am facut un top al locurilor in care se poate organiza o petrecere corporate la care cu mare drag am contribui cu partea de catering.

Pe acoperisul unei cladiri

Nimic nu este mai provocator decat un loc care, la prima vedere, pare a fi fara speranta, dar pe care sa-l transformi in cel mai fain loc de desfasurare a unei petreceri. De exemplu, acoperisul unei cladiri. Poate fi chiar cladirea in care aveti deja birourile, de ce nu?
Cu putina imaginatie si iscusinta, il poti amenaja pitoresc si poti aduce astfel amintiri de neuitat. Noi venim cu mancarea sau o putem gati chiar in fata invitatilor, in functie de conceptul evenimentului.

In una din camerele unui castel

Pentru ca nu mai traim povesti cu printi si printese, castelele au devenit, in zilele noastre, locuri in care mergem la muzeu. Le vizitam , ascultam cuvintele ghidului, poate ne luam notite, facem cateva poze si mergem mai departe.

Dar cum ar fi sa te simti print sau printesa pentru o seara si sa oferi aceasta experienta si altor oameni?

O cina alaturi de colegi in una din camerele unui castel poate fi o adevarata calatorie in trecut, intr-o lume care mai credea in magie, o experienta aparte prin care doar unii pot trece in aceasta viata. Asa ca de ce sa nu o faci chiar tu?

Intr-o gradina secreta

Nu ne referim aici la clasicele petreceri in gradina, unde gradina este, de fapt, curtea unui restaurant, ci ne referim la identificarea unei gradini pe care putin o cunosc si, la fel ca acoperisul cladirii despre care vorbeam mai sus, transformarea ei intr-un loc din care sa nu mai vrei sa pleci.

Poate fi gradina unei case sau poate fi chiar un loc din natura in care sa aduci tot mobilierul necesar unei petreceri aparte. Iar daca vrei sa mergi cu ideea mult mai departe, poti organiza chiar o petrecere de tip “red carpet” in acea locatie neconventionala. Cu siguranta vei avea multi invitati impresionati.

Pentru a-ti perfectiona ideea si a o pune in practica conform planului, ai nevoie de o echipa buna de organizare. Noi suntem primii care spun “da” pentru catering!

Cu siguranta mai sunt si alte locuri neconventionale si nu este necesar sa traiesti intr-o tara exotica pentru a le gasi. Tot ce ai nevoie este putina incredere in imaginatia ta si cativa oameni pe care sa te poti baza.

Asa ca hai, indrazneste sa faci ceva diferit si sa oferi experiente memorabile!

Distribuie

Alte articole