Trei intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru un corporate catering memorabil

catering Bucuresti

Mancarea si bautura au o importanta tot mai mare in lumea corporate, acestea favorizand relatiile interumane. O sedinta sau o negociere se detensioneaza daca pe masa tratativelor – sau in pauza – cu ajutorul unei firme de catering specializate – participantii se pot delecta cu preparate pregatite si servite in conformitate cu momentul zilei, durata si tipul respectivei intruniri. De asemenea, toate tipurile de evenimente ale companiei, cursurile, seminariile etc trebuie sa beneficieze in egala masura de servicii de catering, mai cu seama ca toate acestea au o durata care acopera, uneori, ziua intreaga. Dar nu numai invitatii trebuie sa fie astfel tratati, ci si propriii angajati, in semn de respect si apreciere.

De aceea conteaza atat de mult serviciile de corporate catering alese. Ele contribuie la definirea imaginii companiei atat intern, cat si extern.

Iata trei intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a te asigura de un corporate catering memorabil:

Care sunt ocazia si momentul zilei in care vor fi solicitate serviciile de corporate catering?

Pentru a alege meniul corect, este important de vazut ce fel de intrunire va avea loc. Daca este o intalnire de lucru, de obicei se comanda meniuri de tip coffee break, intrucat acestea sunt programate mai ales in prima parte a zilei, cand participantii sunt odihniti, iar puterea de concentrare este maxima. Astfel, se garanteaza aportul de nutrienti necesari pentru un randament superior, evitandu-se senzatia de oboseala tipica persoanelor care sar peste micul dejun.

Daca este vorba de alt tip de reuniuni (cursuri, semninarii, negocieri etc), care acopera si ora mesei de pranz (sau poate chiar si cina), atunci la PREMIER CATERING & EVENTS gasiti diferite tipuri de meniuri, perfecte pentru un pranz de afaceri, in cadrul companiei (de exemplu: meniu de tip bufet suedez, meniu de tip training si semninarii).

Poate un corporate catering sa ofere mancare sanatoasa?

Desigur! Un mic dejun lejer, salate sau supe crema sunt cateva exemple de preparate sanatoase si nutritive. Tot mai multe persoane sunt serios preocupate de calitatea mancarii, inclusiv cand nu si-o pot prepara singuri sau cand se afla la serviciu.

Iata cateva exemple de preparate sanatoase care pot face parte din meniul ales:

  • Tartar de somon cu perle de lamaie
  • Volauvent cu mousse de somon
  • Cosulete cu salata de pui si mango
  • Cosulete cu salata de ton si porumb
  • Frigarui de branza cu rosii cherry si menta

Esti original?

Nu toate intrunirile sau evenimentele de companie trebuie sa fie la fel. Daca ai o idee inedita sau o tematica pe care le-ai vrea puse in evidenta, nu ezita! De la modul de prezentare, la paleta de culori folosita pentru a decora spatiul, dar si preparatele, de la personalizarea accesoriilor (servetele, fete de masa etc) pana la personalizarea meniului, aerul de originalitate este binevenit.

Cu alte cuvinte, corporate catering este un serviciu menit sa contribuie la buna reputatie a companiei. Poate fi vazut ca o resursa externa pe care nu trebuie sa eziti s-o folosesti ori de cate ori momentul o cere. La PREMIER CATERING & EVENTS iti punem la dispozitie intreaga noastra experienta in catering pentru a-ti garanta un corporate catering memorbail.

 

 

Distribuie

Alte articole