Toamna, nuntile parca au alt farmec

bufet nunta toamna

Multa lume isi doreste o nunta de vara, atunci cand simt ca natura este mai mult de partea lor. Cand zilele sunt mai mult insorite, decat ploioase, fotografiile ies mai bine, serile sunt mai caldute si lumea parca are mai mult chef de distractie.

Insa, toamna, nuntile parca au un alt farmec.

Natura este un pic mai blanda, soarele parca se mai imbuneaza si el, aerul parca se umple cu miresme de frunze si de grau, iar oamenii sunt putin mai linistiti. Toamna aduce cu ea o atmosfera mai calma si mai domoala, dar asta nu inseamna ca nu ne putem distra.

Decor ruginiu pentru o nunta de basm

Toamna ne impresioneaza mai ales prin culorile pe care le aduce. Asa ca acum este cel mai bun prilej sa ne inspiram din natura in decorul salii. Nu te sfii sa aduci ruginiul la petrecere, in aranjamentele de pe mese sau chiar in buchetul miresei.

Folosite cu mult bun gust, culorile toamnei aduc un aer distins, aproape regal, nuntii tale.

Serveste-ti invitatii cu fructe de toamna

Apropo de bun gust, haideti sa ne gandim putin la fructele de toamna! La gustul lor bogat, la texturile si la savoarea lor. Ele pot fi asezate pe platouri si servite ca atare sau pot fi transformate in tot felul de delicii: prajituri si creme, tarte si mousse-uri si tot felul de alte minunatii.

Candy bar tomnatec

Candy bar-ul este un must al nuntilor. Alaturi de ringul de dans, el este una dintre marile atractii si prilej de a aduna oamenii impreuna. Iar cand vorbim despre o nunta de toamna, candy bar-ul trebuie sa reflecte tematica, atat prin culorile alese, cat si prin ingrediente, dar si prin design.
In materie de candy bar-uri, noi suntem experti, asa ca te poti baza intotdeauna pe creativitatea si experienta noastra!

Mancaruri de sezon pentru invitatii tai

Desigur, nu numai fructele sunt in prim plan acum, ci si legumele, iar noi suntem experti in materie de mancaruri cu care sa-ti delectezi invitatii, pentru o nunta pe care sa o tina minte mult timp.
Asa ca hai, lasa-te inspirat de frumusetea toamnei si de gusturile ei si organizeaza-ti o nunta memorabila!

Distribuie

Alte articole