Tipuri de catering corporativ

Clientul corporate cauta intotdeauna excelanta atunci cand contracteaza un serviciu de catering corporativ si asta pentru ca insasi imaginea sa este in joc. De aceea, la PREMIER CATERING & EVENTS profesionalismul si calitatea sunt puncte de reper pentru intreaga noastra activitate, si, prin urmare, evenimentele corporate la care participam, un succes.

Astfel, pe langa gama de meniuri pe care o punem la dispozitia clientilor, dispunem si de servicii conexe (logistica), menite sa confere evenimentului la care participam, in functie de structura si obiectivele acestuia, eficienta, stil si eleganta. Atentia personalizata si solutiile unice pe care le oferim au menirea sa incante.

Asadar, daca esti responsabil pentru organizarea evenimentului companiei tale, iti oferim:

– atentie personalizata;

– ultimele tendinte gastronomice;

– experienta extinsa in ceea ce priveste evenimentele de mare amploare;

– echipa de profesionisti;

– consultanta si idei inovatoare;

– meniuri variate si gustoase, toate preparate cu ingrediente proaspete si decorate profesionist.

 

Catering firma

Iata cateva tipuri de evenimente acolo unde un serviciu de catering corporativ este absolut necesar, calitatea acestuia putand face diferenta:

  1. Congrese

Acestea sunt intruniri au ca scop comunicarea unor idei, stabilirea de legaturi intre companii, dar si schimb de idei si informatii intre invitati. De obicei, sunt evenimente mari, cu numerosi participanti si o organizare complexa.

  1. Conventii
  2. Pranz/Cina de afaceri

Poate cele mai bune momente pentru a discuta/negocia/incheia afaceri. Seduce-ti partenerii de afaceri cu un meniuri delicioase si aranjamente pe masura importantei momentului. Tine cont de faptul ca este posibil ca pranzul sau cina de afaceri sa se intainda pe parcursul mai multor ore, asa ca ia si acest aspect in calcul atunci cand comanzi meniurile/bauturile.

  1. Cine de gala/ Receptii

Menite sa consolideze relatiile dintre anagajati, dar si increderea acestora in companie, cinele de gala sunt momentul ideal pentru a impartasi si pune in valoare cele mai inedite idei, atat in ceea ce priveste programul serii, cat si meniul. Puteti alege oricare dintre meniurile corporative deja existente sau consulta-ne pentru meniuri personalizate.

  1. Prezentari de produse

Succesul unei prezentari de produs reprezinta atat in ingeniozitatea cu care este organizata (loc de desfasurare, mod de expunere…), cat si priceperea in alegerea serviciului de catering corporativ, ale carui meniuri si servicii de logistica trebuie sa fie perfect complemetare cu caracteristicile noului produsului prezentat.

  1. Inaugurare de afacere
  1. Training/Seminarii
Distribuie

Alte articole