Sunt fructele un “must” al evenimentelor?

catering meniu fructe

Oamenii sunt diferiti si au preferinte diverse: unii prefera carnea, iar altii sunt vegetarieni, unora le place sa fie in centrul atentiei, in timp ce altii sunt mai retrasi, iar in materie de alimente dulci, unii se dau in vant dupa deserturi sofisticate, iar altii iubesc fructele.

Atunci cand organizezi un eveniment, este bine sa iei in calcul toate tipurile de oameni care vor participa. Da, stim ca este imposibil sa-i multumesti pe toti, dar de ce sa nu-ti dai silinta?

Asadar, fructele nu sunt un “must” al evenimentelor, daca oamenii care participa nu se dau in vant dupa ele. Daca, in schimb, ai macar o banuiala ca vor exista cativa amatori de struguri, piersici si alte fructe, atunci acestea nu trebuie sa lipseasca de pe masa.

Serveste fructe intr-un mod creativ

Exista o idee preconceputa care spune ca fructele sunt “plictisitoare”. La urma urmei, ce poti sa faci cu ele? Le aranjezi frumos intr-un bol si le asezi pe masa, nu?

De fapt, exista mai multe feluri de a-ti servi invitatii cu fructe, lasand la o parte clasicul bol. Le poti aranja pe masa in feluri cat se poate de creative, in salata de fructe sau in cosulete simpatice, in cornete de inghetata, sub forma de fruit-pops sau in aranjamente. Mai poti colabora si cu o persoana talentata care va sti sa-ti faca niste sculpturi spectaculoase care sa atraga toate privirile invitatilor.

Fructele revitalizeaza si readuc cheful de munca

Daca vorbim despre o conferinta sau un training, fructele sunt binevenite in pauze. Acestea vin cu un boost de energie, dar fara temutele calorii suplimentare. Acest beneficiu este foarte important, mai ales in cazul evenimentelor ce abordeaza subiecte ce au nevoie de intreaga atentie si implicare a participantilor.
Pauza de cafea nu este numai pentru a consuma licoarea magica, ci si pentru energizare. In plus, sunt multe persoane care nu beau cafea, deci au nevoie de altceva care sa-i revitalizeze. Fructele pot fi un bun raspuns.

Noua ne place sa lucram cu fructele si, in functie de cerintele clientilor nostri, sa le punem pe mesele invitatilor in feluri cat se poate de creative si interesante. Sfatul nostru este sa nu dati fructele la o parte, doar pentru ca nu aveti inspiratie in aranjarea lor, ci sa apelati la oameni care pot veni cu idei proaspete.

Distribuie

Alte articole