021 320 20 30

Siguranța, cel mai important ingredient al unui eveniment reușit

Vremurile pe care le trăim au adus printre noi incertitudini, temeri și au ridicat multe semne de întrebare în ceea ce privește viitorul. Dar acest context ne-a dat fiecăruia dintre noi și răgazul de a veni cu soluții. De a ne reinventa pentru a reclădi normalitatea de odinioară. Sau chiar o realitate mult mai bună.

Astfel, siguranța noastră, a familiilor noastre și grija pentru starea de bine a celor dragi a devenit prioritatea numărul 1.

Noi am clădit, de la început, Premier Catering & Events, respectând cele mai înalte standarde ale siguranței alimentare și ale siguranței angajaților și clienților noștri.
Mai mult, pentru a adresa noile provocări, am dezvoltat soluții care să ne protejeze angajații, clienții și colaboratorii noștri, fără a face rabat de la calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim.

Menționăm mai jos principalele aspecte care ne permit să oferim cele mai delicioase produse, respectând standardele de siguranță necesare.

1. Aprovizionare

Colaborăm cu furnizori care ne împărtășesc filozofia când vine vorba de siguranță. Astfel, toate ingredientele pe care le folosim sunt atent alese și manipulate, astfel încât să evităm orice fel de riscuri.
Ne asigurăm ca angajații noștri și ai colaboratorilor poartă mască de protecție și mănuși, iar flow-ul de aprovizionare este regândit astfel încât să se păstreze distanța socială recomandată.
Mașinile cu care transportăm aceste produse și ingrediente sunt igienizate constant, iar șoferilor le este verificată temperatura la începutul fiecărei zile.

2. Preparare

Bucătarii și cofetarii noștri poartă echipamentul de protecție obligatoriu pe durata întregii zile, iar măștile și mănușile de protecție sunt schimbate la 4 ore.
Flow-ul din bucătărie a fost regândit pentru a asigura o interacțiune cât mai redusă între angajați.
În plus, la venirea în tură, angajaților li se ia temperatura pentru a ne asigura că nu prezintă nici un risc.

3. Transport angajați

Punem la dispoziția fiecărui angajat măști, mănuși de protecție și soluții de igienizare, atât pentru locul de muncă, cât și pentru transportul lor dinspre și către casă.
Mai mult, ne-am asigurat că angajații noștri evită mijloacele de transport în comun și folosesc mașinile personale sau soluții de car-sharing (între angajați).

4. Igienizare constantă

Toate intrările în spațiile de lucru sunt prevăzute cu preșuri cu soluții de igienizare și cu dispensere, astfel încât să păstrăm mediul de lucru cât mai curat și sigur.
Ustensilele folosite, precum și soluțiile de transport (cutii, lăzi) sunt dezinfectate constant.

Suntem siguri că, respectând aceste reguli și principii, putem depăși acest moment în siguranță.
Am luat aceste măsuri pentru a ne asigura că produsele și serviciile noastre stau și vor sta mereu la baza unor momente memorabile pentru clienții noștri.

Te așteptăm cu noi oferte, adaptate acestor vremuri, în secțiunea Meniuri.


Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00

  • :