Siguranta, cel mai important ingredient al unui eveniment reusit

Vremurile pe care le traim au adus printre noi incertitudini, temeri si au ridicat multe semne de întrebare în ceea ce priveste viitorul. Dar acest context ne-a dat fiecaruia dintre noi si ragazul de a veni cu solutii. De a ne reinventa pentru a recladi normalitatea de odinioara. Sau chiar o realitate mult mai buna.

Astfel, siguranta noastra, a familiilor noastre si grija pentru starea de bine a celor dragi a devenit prioritatea numarul 1.

Noi am cladit, de la început, Premier Catering & Events, respectand cele mai înalte standarde ale sigurantei alimentare si ale sigurantei angajatilor si clientilor nostri.
Mai mult, pentru a adresa noile provocari, am dezvoltat solutii care sa ne protejeze angajatii, clientii si colaboratorii nostri, fara a face rabat de la calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim.

Mentionam mai jos principalele aspecte care ne permit sa oferim cele mai delicioase produse, respectand standardele de siguranta necesare.

1. Aprovizionare

Colaboram cu furnizori care ne împartasesc filozofia cand vine vorba de siguranta. Astfel, toate ingredientele pe care le folosim sunt atent alese si manipulate, astfel încat sa evitam orice fel de riscuri.
Ne asiguram ca angajatii nostri si ai colaboratorilor poarta masca de protectie si manusi, iar flow-ul de aprovizionare este regandit astfel încat sa se pastreze distanta sociala recomandata.
Masinile cu care transportam aceste produse si ingrediente sunt igienizate constant, iar soferilor le este verificata temperatura la începutul fiecarei zile.

2. Preparare

Bucatarii si cofetarii nostri poarta echipamentul de protectie obligatoriu pe durata întregii zile, iar mastile si manusile de protectie sunt schimbate la 4 ore.
Flow-ul din bucatarie a fost regandit pentru a asigura o interactiune cat mai redusa între angajati.
În plus, la venirea în tura, angajatilor li se ia temperatura pentru a ne asigura ca nu prezinta nici un risc.

3. Transport angajati

Punem la dispozitia fiecarui angajat masti, manusi de protectie si solutii de igienizare, atat pentru locul de munca, cat si pentru transportul lor dinspre si catre casa.
Mai mult, ne-am asigurat ca angajatii nostri evita mijloacele de transport în comun si folosesc masinile personale sau solutii de car-sharing (între angajati).

4. Igienizare constanta

Toate intrarile în spatiile de lucru sunt prevazute cu presuri cu solutii de igienizare si cu dispensere, astfel încat sa pastram mediul de lucru cat mai curat si sigur.
Ustensilele folosite, precum si solutiile de transport (cutii, lazi) sunt dezinfectate constant.

Suntem siguri ca, respectand aceste reguli si principii, putem depasi acest moment în siguranta.
Am luat aceste masuri pentru a ne asigura ca produsele si serviciile noastre stau si vor sta mereu la baza unor momente memorabile pentru clientii nostri.

Te asteptam cu noi oferte, adaptate acestor vremuri, în sectiunea Meniuri.

Distribuie

Alte articole