Servicii de catering in Bucuresti

catering Bucuresti
Evenimentele corporate sau publice – expozitii, lansari de carte, conferinte -, petrecerile private si orice tip de eveniment social care presupune servirea mesei – inauntru sau in aer liber – pot deveni memorabile, personalizandu-le cu ajutorul rafinamentului unor preparate gastronomice perfect adaptate momentului. Stil, clasa, dar, mai ales, savoare. Iar pentru asta va sta la dispozitie firma de catering PREMIER CATERING & EVENTS care deserveste atat municipiul Bucuresti, cat si zonele limitrofe.

catering bufet

Fie ca optati pentru un bufet suedez sau servirea traditionala a mesei, fie ca evenimentul este tematic sau pentru un aumit gen de public (de exemplu, pentru copii), fie ca se va desfasura indoor sau afara unde petrecerea poate beneficia inclusiv de rotisor sau bufet de bun-venit, indiferent de necesitatile de personalizare si particularitatile tuturor acestor tipuri de evenimente, PREMIER CATERING & EVENTS va ofera, pe langa mancarea propriu-zisa grupata in peste 100 de meniuri, o gama completa de servicii conexe (logistica) care cuprind mese de cocktail, mese pentru bufet, personal servire, vesela. Astfel ca nu numai grija de a asigura invitatilor – oricat de mare ar fi numarul acestora – un meniu surprinzator, modern, delicios si sanatos, ci si organizarea mesei, cu tot ce presupune ea, pot fi delegate firmei de catering. Asa va asigurati ca, pe de o parte, veti beneficia de servicii profesionale si ca, pe de alta, veti avea mai mult timp si energie pentru a gandi si pune la punct restul detaliilor. Si asta pentru ca, stim cu totii, nu este deloc usor (dar nu imposibil, desigur!) sa organizezi un eveniment de succes, pe gustul tuturor si care sa corespunda standardelor sociale si personale ale invitatilor. Si totusi, beneficiind de colaborarea PREMIER CATERING & EVENTS, acest lucru devine realitate. Marturie stau cele peste 1000 de evenimente la care am participat.

Asa ca, daca locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi, iti stam la dispozitie cu tot ce ai nevoie din partea unor servicii de catering premium pentru ca evenimentul tau sa fie, cum spuneam la inceput, unul memorabil.

catering petreceri

Distribuie

Alte articole