Premier Catering: partener la concertul LIONS 100

concert invitati

Sambata, 14 octombrie, Ateneul Roman a fost gazda concertului caritabil aniversar „LIONS 100 – ROMÂNIA 100”. Organizat de Lions District 124 Romania în sprijinul persoanelor cu deficiente de vedere, evenimentul face parte din programul Sight First II al Lions Club International si sarbatoreste implinirea a o suta de ani de activitate Lions in sprijinul comunitatii, alaturi de sponsori si parteneri din mediul de afaceri romanesc.

Printre parteneri, si PREMIER CATERING & EVENTS care a oferit celor 600 de invitati (ambasadori, reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, cunoscuti oameni de afaceri si de cultura) un meniu rafinat, simplu si elegant, adecvat momentului. Nu au lipsit canape-urile si minitartele sarate (Blini cu icre de Manciuria, Bomboane de foie gras in crusta de alune sau dulci, Canape cu piept de rata si chips de orez, Crostini cu camembert si cirese maraschino etc), prajiturile tip maccarons personalizate cu sigla evenimentului, vinul sau spumantul oferit de sponsorul Jidvei.

[RPG id=2997]

Concertul „LIONS 100 – ROMÂNIA 100” a fost sustinut de vedete ale scenei romanesti, precum soprana Daniela Vladescu si tenorul Lucian Corchis, alaturi de Symphactory Orchestra condusa de maestrul Tiberiu Soare. Acestia au interpretat arii si fragmente din repertoriul de muzica clasica si cantonete italiene cunoscute.

Sumele rezultate in urma sponsorizarilor si a donatiilor sunt destinate achizitionarii de ochelari pentru copii in cadrul campaniei Lions de screening oftalmologic realizat cu ajutorul aparatelor Welch Allyn Spot Vision Screener, achizitionate de catre Lions District 124 Romania.

Intregul eveniment (desfasurat pe durata a sase ore) a fost unul de succes, atat din punct de vedere artistic, cat si din punct de vedere caritabil.

Lions Club International este considerata cea mai mare organizatie de voluntariat din lume si numara in jur de 1.450.000 membri, grupati in 65 de cluburi asociate. Activitatea acestora este dedicata ajutorarii persoanelor cu deficiente de vedere, persoanelor bolnave de diabet, contribuie la sustinerea tinerilor talentati, la protejarea mediului, dar si la constructia de case pentru persoanele cu dizabilitati.

La noi, Lions District 124 Romania se bucura de sprijinul a aproximativ 1330 de voluntari.

Distribuie

Alte articole