Pentru o nunta reusita, nu uita de degustare!

tort degustare nunta

Sa organizezi o nunta nu este tocmai cel mai usor lucru din lume, mai ales daca esti chiar tu mireasa. Sunt multe detalii de care trebuie sa tii cont, multe aspecte pe care nu trebuie sa le pierzi din vedere, multa planificare si multa energie consumata.

Noi nu stim sa-ti dam sfaturi despre organizarea nuntii, per ansamblu, dar stim sa-ti povestim despre cateringul pentru nunta. Astazi, insa, iti vom spune despre degustarea meniului, un punct extrem de important de bifat.

degustare tort nunta

Faceti degustarea in apropierea evenimentului

Mancarurile preparate din ingrediente de sezon sunt foarte apreciate. De aceea, e bine sa programati degustarea in apropierea evenimentului, sa va asigurati ca mancarurile de la nunta vor fi preparate din aceleasi ingrediente ca cele de la degustare.

Vino si cu alte persoane la degustarea meniului

In masura in care acest lucru este permis, atunci cand se organizeaza degustarea meniului pentru nunta, sfatul nostru este sa mai vii cu o persoana din afara cuplului vostru. Desigur ca decizia finala va apartine voua, insa o alta parere nu strica niciodata, mai ales daca vine din partea unei persoane care este mai putin stresata decat voi.

degustare dulciuri nunta

Nu va sfiiti sa oferiti feedback

Toti cei implicati in organizarea unei nunti isi doresc ca aceasta sa iasa asa cum si-o doresc mirii. La randul lor, acestia sunt cei mai buni promotori ai furnizorilor specifici unei nunti (firma de catering, fotograf, videograf, DJ etc). Daca ei sunt multumiti, vor face recomandari si altor prieteni.

Prin urmare, nu va sfiiti sa oferiti feedback. Daca o anumita mancare nu va este pe plac sau ati prefera sa fie inlocuita cu altceva, exprimati-va aceste dorinte!

degustare dulciuri catering

Degustare de torturi la Premier Catering

Am scris acest articol pentru ca am fost inspirati de o recenta degustare de torturi pe care am organizat-o pentru doi viitori miri. Am avut tort cu mousse de ciocolata cu lapte si caramel sarat, tort cu mousse de ciocolata alba si cirese negre, tort cu mousse de busuioc si jeleu de hibiscus cu piper roz, tort cu mousse de rozmarin si jeleu de caise, cu blat de migdale si tort cu mousse de mascarpone si jeleu mango blat citrice.

Care credeti ca a fost alegerea finala?

Distribuie

Alte articole