Oamenii care mananca bine vorbesc mai bine

parteneriat evenimente

Nu, nu sunt rezultatele vreunui studiu elaborat, ci doar o constatare pe care noi singuri am facut-o, atunci cand am tras linie si am inceput sa culegem roadele colaborarii pe care in 2018 am avut-o cu Speakings.

Pentru cei care nu ii cunosc, Speakings inseamna primul show de vorbit in public din Romania. Oamenii de aici sunt pasionati de public speaking si antreneaza vorbitori pentru scena. Le ofera toate instrumentele de care au nevoie si avantul de a inspira publicul atunci cand incep sa vorbeasca.


In 2018, am fost prezenti la principalele lor evenimente si astfel mancarurile bune au insotit cuvintele bine alese, iar de aceasta alaturare fericita s-a bucurat toata lumea.

testimonial catering

Peste 900 de oameni au gustat din mancarurile noastre la evenimentele Speakings

I-am insotit peste tot si am facut o echipa perfecta. Am fost cu ei la evenimente de HR, la evenimente pentru companii, la Cupa Corporate si chiar si la petrecerea de Craciun. Noi cu mancarea buna, ei cu cuvintele.

In total, 950 de oameni s-au bucurat de mancarurile noastre si de atmosfera frumoasa de la aceste evenimente.

parteneri

Am mers cu ei in peste 200 de companii

Cupa Corporate este despre companii. De regula, oamenilor le este frica sa vorbeasca in public, insa acest eveniment ii ajuta sa-si depaseasca teama si sa devina increzatori in fortele lor.

Asa ca oamenii din companii se aduna intr-o zi si se iau la intrecere in discursuri, iar noi suntem acolo sa ne asiguram ca vor face acest lucru dupa ce se delecteaza cu mancaruri bune.

Stiti, si mancarea buna are superputerea de a-ti da curaj!

In 2018, peste 200 de companii au luat contact cu lumea public speaking-ului, dar si cu lumea mancarurilor pregatite cu drag.

Privim fiecare eveniment ca pe o calatorie; participantii vin acolo pentru a se destinde, a iesi din cotidian, a invata ceva despre ei. Iar noi ii ajutam sa calatoreasca si prin intermediul gusturilor, caci alegem toate ingredientele cu grija si ne gandim la experienta pe care le-o oferim.

Abia asteptam sa mergem in astfel de calatorii si in 2019!

Distribuie

Alte articole