Muzica ne aduce impreuna. La fel si mancarea.

enescu electrica

Cand prietenii nostri de la Electrica Furnizare ne-au contactat pentru catering de eveniment, ne-a cuprins pe loc incantarea. Mai intai, pentru ca evenimentul cu pricina era in stransa legatura cu muzica, facand parte din Festivalul International “George Enescu” si, mai apoi, pentru ca sloganul vorbea despre “impreuna”.

Iar noua ne place sa fim impreuna cu oamenii cu care rezonam si care se bucura de frumos, asa cum ne bucuram si noi.

In plus, provocarea a fost sa venim cu mancare sofisticata si gustoasa care sa satisfaca poftele a peste 250 de invitati. Si noua ne plac provocarile!

Lesne de inteles ca am acceptat cu entuziasm, ne-am asezat mai bine pe cap bonetele de bucatari si ne-am apucat de lucru.

Cu mari emotii am asteptat ziua evenimentului si am asezat pe platouri toate bunatatile gatite cu drag: bufet rece cu canapeuri si lingurite din aluat sarat pe care am asezat cu grija delicatese culinare si o adevarata petrecere a deserturilor.

Invitatii s-au delectat cu mousse-uri fel de fel, cu minitarte pufoase si cu minieclere, o incantare a gusturilor. Iar piesa de rezistenta au fost indragitele macarons pe care am desenat logo-ul Electrica Furnizare, dand astfel o nota de personalitate pana si mancarii.

Am lasat muzica sa ne cuprinda si sa ne aduca impreuna, iar mancarea a fost completarea perfecta a unei seri reusite.

[RPG id=4251]

Distribuie

Alte articole