Meniu catering Revelion meniu Platinium

– Meniu cald toata noaptea –

Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei.

Bufet rece
Canape cu crema de unt si icre rosii – 1 buc/pers
Minitarta cu smochine,gorgonzola si masline verzi – 1 buc/pers
Canape cu mousse de blue cheese si coacaze – 1 buc/pers
Crostini cu camembert,piersica si cirese maraschino – 1 buc/pers
Frangipane cu spuma de usturoi si creveti – 1 buc/pers
Macarons cu foie gras si crumble de fistic – 1 buc/pers
Bruschete cu miez de creveti si sofran – 1 buc/pers
Cupa cu salata de alge cu caracatita si susan – 1 buc/pers
Cupa cu cocktail de cruditati si ananas – 1 buc/pers
Bufet cald
Rulou de curcan cu prosciutto,emmentaler si tartufo - 70 gr/pers
Cotlet de porc cu mere coapte – 70 gr/pers
Confit de pulpa de rata cu piersici caramelizate – 70 gr/pers
File de salau cu sos Martini – 70 gr/pers
Varza rosie caramelizata – 100 gr/pers
Cartofi pommes parisienne cu parmezan – 100 gr/pers
Salata din baby spinach,branza de capra,mar si merisoare – 75 gr/pers
Salata iceberg,seminte de in,quinoa si sos de mustar – 75 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata – 30 gr/pers
Pret = 92 lei / pers fara TVA
.Preturile nu contin TVA (TVA 5%).
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane

SERVICII INCLUSE:
Vesela necesara unica folosinta : farfurii carton personalizate plastifiate,tacamuri unica folosinta cromate,servetele.
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Transport si preluare recipiente dupa eveniment
Fara personal servire-se asigura doar aranjarea bufetului suedez
Mese prezentare bufet daca este cazul