Meniu catering Revelion meniu Gold

– Meniu cald toata noaptea –

Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei.

Bufet rece
Montado de Boquerones – 1 buc/pers
Cosulete cu rucolla,ou de prepelita si sos dijonnaise – 1 buc/pers
Miniquiche cu zucchini si pesto – 1 buc/pers
Frigarui de emmetaler cu strugure – 1 buc/pers
Bruschete cu piept de rata afumata - 1 buc/pers
Lingurite cu crema de unt si somon – 1 buc/pers
Bruschete cu camembert , nuci si struguri – 1 buc/pers
Choux cu foie de poulet si confit de citrice – 1 buc/pers
Cupa cu salata de telina,mar,piept de rata afumat – 1 buc/pers

Cupa cu salata tabouleh cu bulgur – 1 buc/pers


Bufet cald
Piept de pui Colorado – 70 gr/pers
Muschiulet de porc umplut cu masline verzi – 70 gr/pers
Frigarui de somon in sos teryiaki cu susan alb si negru – 70 gr/pers
Arancini cu gorgonzola – 100 gr/pers
Cartofi cu baby morcov si boabe de mustar la cuptor – 100 gr/pers
Salata coleslaw – 75 gr/pers
Sos de mustar Dijon – 15 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata – 30 gr/pers
Pret = 69 lei/pers fara TVA
.Preturile nu contin TVA (TVA 5%).
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

SERVICII INCLUSE:
Vesela necesara unica folosinta : farfurii carton personalizate plastifiate,tacamuri unica folosinta cromate,servetele.
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Transport si preluare recipiente dupa eveniment
Fara personal servire-se asigura doar aranjarea bufetului suedez
Mese prezentare bufet daca este cazul