Meniu catering traditional sau international cu livrare la domiciliu sau la birou

catering birou

Socializarea este un aspect important al vietii noastre. Desi in ultimul timp acesta s-a mutat pe internet, totusi nu a facut-o – Slava Domnului! – integral, astfel ca cea reala (sau offline, cum se mai numeste) continua sa joace rolul principal in relatiile dintre oameni – relatii profesionale sau personale.

Astfel, intalnirile, negocierile, sedintele, congresele, evenimentele corporate si orice tip de reuniune in plan profesional includ si momente de pauza, in care participantii sunt invitati fie sa guste cate ceva (coffee-beak), fie sa serveasca masa de pranz (sub forma de bufet suedez in cele mai multe cazuri) si sa… exact!, sa socializeze. Conversatia desfasurata intr-o atmosfera placuta si acompaniata de mancare buna are menirea sa relaxeze si sa-i apropie pe oameni. Atunci cand acestia mananca impreuna ei devin – mai mult decat niciodata – egali, iar comunicarea – fluida. De aceea, conteaza ca mancarea servita sa fie excelenta. Proaspata si gustoasa. Rafinat ornata si inspirat combinata. Calitatea sa va influenta imaginea globala pe care gazdele o ofera participantilor.

Astfel, la Premier Catering & Events va oferim o diversitate de meniuri care acopera orice gust si preferinta – de la bucataria traditionala, la cea internationala, de la meniuri clasice, pana la cele eclectice, surprinzatoare prin combinatia ingredientelor si a felurilor de mancare pe care le alcatuiesc.

[RPG id=2562]

In aceeasi masura, orice eveniment in spatiul privat este si el o ocazie de socializare reala, fara filtrele monitoarelor in spatele carora ne-am obisnuit sa ne ascundem, in epoca moderna, identitatea. Iar asta trebuie onorat cum se cuvine, cu deschidere si voie buna, dar si cu mostre gastronomice pe masura.

Apeland la serviciile noastre, orice astfel de moment va deveni unul savuros, la propriu si la figurat.

Alege din meniurile oferite de Premier Catering & Events – din bucataria nationala sau internationala – mancarea preferata si comand-o cu toata increderea. Oaspetii vor fi impresionati, iar evenimentul o reusita!

In aceste conditii, nu-i asa ca e de preferat socializarea live celei virtuale?

Distribuie

Alte articole