Mancarea care-ti energizeaza cursantii

meniu catering curs

Daca esti unul dintre oamenii care cauta in permanenta sa invete si sa se dezvolte, cu siguranta ai participat la traininguri sau cursuri.

Iar daca acum te afli in pozitia in care tu insuti organizezi o astfel de activitate, a venit momentul sa-ti aduci aminte ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in situatiile anterioare.

Noi nu stim sa vorbim despre felul in care trainerul livreaza informatia, despre activitatile in care ii antreneaza pe participanti sau despre structura unui curs eficient, dar cel mai bine stim sa vorbim despre mancarea de la cursuri si traininguri. Dar sa le luam pe rand.

Cat de important este un coffee break?

Foarte important. Oamenii au nevoie sa se deconecteze pentru cateva minute de la informatiile pe care le-au primit pentru a-si ajuta creierul sa primeasca si informatiile urmatoare. De aceea, cafeaua are un cuvant important de spus.

Asa ca ofera-le cursantilor tai spatiul pentru a-si recapata energia! Alege o cafea buna si nu uita de celelalte “accesorii”: zaharul si laptele. E musai sa le pui la dispozitie tot ce au nevoie pentru a-i ajuta sa se simta cat mai bine.

Alaturi de cafea, intotdeauna sunt binevenite cateva produse de patiserie: minipateuri, saleuri, minifoietaje, minicroissante.

Bufet rece si bufet cald

Cand cursul sau trainingul se intinde pe mai multe ore sau chiar pe intreaga zi, e musai sa le dai oamenilor de mancare, mai ales daca au si platit pentru ea.

Si nu, asta nu inseamna sa le pui la dispozitie fructe sau “rontanele”, precum covrigei sau biscuiti, ci mancare adevarata, adaptata evenimentului, care sa-i ajute sa-si recapete energia si cheful de a invata.
Asa ca noi iti propunem cateva variante de “mancare adevarata” ce le va incanta papilele gustative, dar si sa-si recapete fortele pentru a duce ziua pana la capat.

Atunci cand facem catering pentru traininguri sau cursuri, alegem mancare tip bufet care sa poata fi consumata usor si rapid dar care, in acelasi timp, este satioasa si gustoasa.

Te invitam sa intri pe site-ul nostru si sa alegi meniul care se potriveste evenimentului tau!

Distribuie

Alte articole