Livrare mancare la domiciliu si la birou

catering livrare acasa

Desi viata moderna a adus nenumarate schimbari in rolul femeii in familie si in viata de societate, totusi, in cele mai multe cazuri, tot ei ii revine cea mai mare parte dintre treburile casnice. Si nu este tocmai usor, dupa o zi de lucru sa vii acasa unde te asteapta, practic, un alt serviciu. Iar daca nu toate familiile isi permit sa angajeze o bona sau o menajera, cu siguranta, insa, toate isi permit sa ridice putin de pe umerii femeii toate aceste griji. Dand o mana de ajutor in gospodarie si apeland la serviciile de livrare mancare la domiciliu.

De ce sa comanzi mancare acasa?

In primul rand, pentru ca economisesti timp. In prezent, timpul este cea mai importanta resursa si modul in care il gestionam are repercusiuni directe asupra calitatii noastre de viata. Cu un serviciu premium si prompt de livrare mancare acasa Bucuresti, asa cum este cel oferit de PREMIER CATERING & EVENTS, ai meniul dorit pe masa in cel mai scurt timp, fara sa trebuiasca sa investesti timp si energie in cumpararea ingredientelor si in gatirea lor, mai ales daca ai o familie numeroasa, daca ai musafiri la masa sau daca organizezi un party intre prieteni. Cele cateva ore astfel castigate, le poti petrece in compania celor dragi, odihnindu-te sau dedicandu-te pasiunilor tale.

catering livrare acasa

catering livrare acasa

In al doilea rand, gama de meniuri pe care serviciul nostru de livrare mancare acasa vi-l ofera, din ingrediente proaspete si gatite la standardele impuse de legislatia in vigoare, poate satisface si cele mai pretentioase si variate gusturi, cu preparate din mai multe bucatarii de pe mapamond.

Si, nu in ultimul rand, toate preparatele noastre sunt gustoase si apetisant prezentate, astfel incat orice masa se transforma intr-un prilej de sarbatoare si bucurie. Toti participantii, fara exceptie, vor fi incantati!

De ce sa comanzi mancare la birou?

catering_livrare_serviciu_1

PREMIER CATERING & EVENTS iti ofera serviciul de livrare mancare la birou in Bucuresti. Orice tip de eveniment corporate – workshop-uri, cursuri, seminarii sau o petrecere intre colegi (zi de nastere, onomastica, promovare, pensionare etc) – are nevoie sa fie completat de o masa gustoasa. Prilej de socializare si de energizare, de impartasire si de sudare a relatiilor colegiale. Si ce poate fi mai simplu decat sa alegi dintre meniurile firmei noastre – cu mentiunea ca acestea pot fi si personalizate – in functie de tipul evenimentului, preparatele menite sa hraneasca atat la propriu, cat si din punct de vedere estetic. Simplu, eficient si fara batai de cap!

catering_livrare_serviciu_2

catering_livrare_serviciu_3

O simfonie a gusturilor, a formelor si a culorilor este promisiunea pe care PREMIER CATERING & EVENTS si-o respecta cu fiecare livrare de mancare acasa sau la birou!

Distribuie

Alte articole