Finalul de an este, pentru cei mai multi dintre noi, prilej de bilant si de planuri de viitor. Iar atunci cand ai avut un an plin de delicii, parca altfel iti vine sa te apuci de bilant si parca increderea in ceea ce va urma creste vazand cu ochii.
Pentru echipa noastra Premier Catering, 2018 a fost un an al gusturilor si aromelor, un an al dulciurilor rafinate si al evenimentelor sofisticate, al provocarilor culinare si al pasiunii pentru tot ceea ce este bun in farfurie.
Am petrecut in gradina
Cel mai mult ne place cand oamenii se hotarasc sa iasa din zona lor de confort si sa organizeze evenimente si adunari putin mai altfel. Iar cand ni s-a propus sa venim cu mancarea pentru o petrecere in gradina, ne-au sclipit ochii de entuziasm si abia am asteptat sa ne apucam de gatit.
A fost o petrecere frumoasa si tare gustoasa!
Am sarbatorit 20 de ani de inovatie in comunicare
Peste 100 de persoane pasionate de comunicare s-au adunat pentru a vorbi despre inovatie in acest domeniu si pentru a sarbatori 20 de ani de la infiintarea Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA.
Pentru ca noua ne place sa comunicam, dar mai ales ne place inovatia, aceasta colaborare ni s-a potrivit manusa. In plus, noi suntem convinsi ca mancarea buna inlesneste conversatia si de aceea ne-am luat in serios rolul in acest eveniment.
Am petrecut de Halloween
Chiar daca nu este o sarbatoare romaneasca, este oricum un prilej de bucurie si un bun motiv de a lasa deoparte rutina de zi cu zi si de a mai face si altceva amuzant.
Ne-a placut sa gatim pentru petrecerea de Halloween pentru ca am avut ocazia sa ne accesam si mai mult imaginatia si sa cream mancare delicioasa si “infricosatoare”.
Ne-am bucurat de o nunta atipica
Deindata ce ni s-a propus sa fim partenerii culinari ai acestei nunti, am simtit cum ne cuprinde entuziasmul: invitati mai putini, concept diferit fata de cel cu care toata lumea este obisnuita, bufet suedez, dar de efect, oameni faini. Ce mai! Ingredientele unei petreceri reusite si o provocare pentru noi!
Asa ca ne-am suflecat manecile, am pus la cale meniul si apoi ne-am apucat de mesterit. Ce a iesit? Ceva de neuitat!
Am fost chiar si la Palatul Parlamentului
Cand trebuie sa gatesti pentru un eveniment de 300 de oameni, responsabilitatea este mare. Iar cand trebuie sa gatesti pentru un eveniment de 300 de oameni care se aduna la Palatul Parlamentului, atunci, pe langa responsabilitate, mai intervin si abilitatile de organizare, pe langa talentul culinar si simtul artistic.
Iar la final, dupa ce oamenii pleaca, nu poti decat sa te bucuri ca ai mai adaugat o reusita la portofoliul tau. Acesta a fost, pe scurt, anul nostru plin de delicii. Abia asteptam sa simtim aromele noului an!