Jubileu UPB 50 de ani de Automatica si Calculatoare la Universitatea Politehnica din Bucuresti

facultatea_de_automatica_si_calculatoare

In luna octombrie a acestui an, Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti a implinit 50 de ani de existenta. Aceasta jumatate de secol de neintrerupta activitate universitara se traduce in prezent prin peste 4.500 de studenti in trei cicluri de studii si peste 200 de cadre didactice, ceea ce o situeaza in topul scolilor de Calculatoare, Tehnologia informatiei si Ingineria sistemelor din Romania.

Semicentenarul facultatii a fost marcat prin decernarea a doua titluri de doctor Honoris Cauza: domnului profesor Ioan Doré Landau si domnului profesor Traian Muntean, eveniment urmat de expozitii, competitia „Xtreme Engineering”, un Festival Folk, o Seara de filme, dar si de reuniunea care a marcat 40 de ani de la absolvirea promotiei 1977 a Facultatii de Automatica si Calculatoare.

 

[RPG id=3018]

Rafinament, stil, culoare

Regalul la care au participat 175 persoane – masa de pranz oferita cu prilejul celebrarii implinirii unei jumatati de secol de activitate universitara – a fost oferit de PREMIER CATERING & EVENTS. Firma noastra a creat pentru acest prilej absolut special un meniu complex, tributar bucatariei moderne contemporane, bazat pe ingrediente proaspete, variate si apetisante. Gustari calde si reci, salate de diferite tipuri, aperitive pe gustul tuturor, deserturi racoroase – toate decorate cu un mix fascinant de culori – si, desigur, „semnatura” excelentei culinare – macarons personalizate cu sigla Facultatii de Automatica si Calculatoare.

Invitatii s-au delectat astfel cu cele mai rafinate preparate de catering ale momentului, confirmand o data in plus ca orice tip de sarbatoare – inclusiv una din mediul universitar – nu poate fi marcata fara un savuros moment culinar. Care atunci cand este preparat si servit cu stil, se inscrie in seria evenimentelor greu de uitat.

Distribuie

Alte articole