Iubirea ca un macaron cu ciocolata

Iubirea este dulce si pufoasa. Uneori este crocanta si extrem de placuta. Este draguta si te topeste. Este delicioasa si te face sa vrei mai mult. De iubire nu te saturi niciodata. La fel e si cu macaron-ul cu ciocolata.

De la iubire la macaron si inapoi

Cand cofetarii nostri intra in laborator, ei stiu ca au de livrat bucurie-n forma de dulciuri. De aceea, ei isi aleg cu grija ingredientele: ciocolata belgiana, unt frantuzesc si tot felul de dichisuri pentru gusturi alese. Si le aseaza pe toate la indemana si apoi se apuca de creat si nu mai ies de acolo decat cand sunt siguri ca rezultatul este cel dorit.

Cand primul macaron iese din mainile lor, ei nu vad o simpla prajitura. Ei vad o privire entuziasmata, o imbratisare calda, un dar care va aduce bucurie. Uneori, imaginatia le merge atat de departe, incat il pot vedea si pe el cum sta in genunchi si tine in maini un macaron cochet, in care se ascunde un inel.
Da, cofetarii nostri vad mult mai departe de laboratorul lor.

Macaron purtator de mesaje de iubire

Iar daca un macaron nu este el in sine un mesager al iubirii, atunci noi il putem face sa fie. Caci putem scrie pe el orice mesaj si ii putem desena orice simbol al iubirii. Putem scrie chiar si intrebarea aceea, una dintre cele mai importante intrebari din viata ta.

Chiar ne plac provocarile, asa ca abia asteptam sa o auzim pe a ta!
Un macaron langa alt macaron = un candy bar al iubirii.

Daca vrei sa celebrezi iubirea alaturi de altii si sa organizati o petrecere tematica, atunci candy bar-ul e un must! In acest articol ne-am concentrat atentia pe macarons, insa nici celelalte tipuri de prajituri nu sunt de neglijat, mai ales la o asa petrecere.

Mousse-uri de ciocolata, minitarte cu vanilie si cu fructe de padure proaspete, minieclere, trufe belgiene, bezele italienesti si multe alte delicii vin in intampinarea iubirii si sunt pregatite sa va alinte papilele gustative.

Se apropie repede-repede Dragobetele, deci inca o ocazie sa punem iubirea pe un piedestal, asa ca haideti sa o sarbatorim cu bunatati!

Distribuie

Alte articole