Incepe sezonul petrecerilor in aer liber. Esti pregatit?

Gata cu gecile groase, manusile si fularele! Gata cu pantofii uzi de zapada si cu nasurile rosii de ger. Gata cu spatiile inchise pentru petreceri. Oficial, s-a deschis sezonul evenimentelor in aer liber, iar noi suntem cat se poate de pregatiti!

Cocktail party in aer liber

Chiar si evenimentele elegante pot fi organizate in spatii deschise. De altfel, spatiile deschise le ofera un aer aparte, cu conditia sa te ocupi de toate detaliile si sa nu-ti scape din vedere nimic, mai ales posibilitatea unei ploi.

Nu uita cea mai importanta regula a unui astfel de evenimente: la un cocktail party e musai sa-ti servesti invitatii cu cocktail-uri, altfel nu este cocktail party.

catering portii

Petrecere corporate pe terasa

Un alt tip de eveniment elegant care poate fi organizat in aer liber este petrecerea corporate. Fie ca vorbim despre o lansare de produs, deschiderea unui nou spatiu, aniversare, acestea pot fi organizate in aer liber, iar invitatii cu siguranta se vor bucura de autenticitatea evenimentului.

Petrecere la piscina

Poate ca una dintre cele mai reusite petreceri ale sezonului este petrecerea la piscina. Atunci cand oamenii se bucura de razele soarelui si de mangaierea apei, scapa de inhibitii si se distreaza mai bine. La piscina, oamenii sunt mai veseli si se destind mai usor, sunt mai dornici sa comunice si sa interactioneze unii cu altii, se simt mai in largul lor.

Daca organizezi o altfel de petrecere, nu uita ca trebuie sa alegi mancarea in asa fel incat sa fie usor de consumat. Desigur, te ajutam noi!

Nunta in gradina

Una dintre cele mai frumoase nunti este cea in aer liber, cand vantul adie usor si soarele participa si el la intreaga petrecere. S-a deschis sezonul si pentru astfel de nunti, asa ca va sfatuim sa profitati din plin, dar sa aveti si un plan B. Nu vreti sa lasati o ploaie mica sa va strice ziua perfecta, nu-i asa?

A inceput sezonul petrecerilor in aer liber, asa ca noi va incurajam sa iesiti din spatiile inchise si sa profitati de aerul proaspat si de bucuria pe care natura v-o poate oferi. Iar daca decideti sa organizati un astfel de eveniment, nu uitati ca noi avem meniuri adaptate pe care cu mare drag le putem si personaliza, in functie de preferintele voastre.

Distribuie

Alte articole