Idei pentru o petrecere surpriza reusita

petrecere surpriza

Probabil ca unul dintre cele mai emotionante cadouri pe care le poti oferi cuiva drag cu ocazia unuia dintre cele mai importante evenimente din viata sa este „petrecerea surpriza”.

Un astfel de cadou este complex din toate punctele de vedere si necesita multa atentie la detalii, dar, mai ales, multa discretie. Cu cat sunt mai multe persoane implicate in pregatirea acestei petreceri, cu atat este mai greu de pastrat secretul. Insa ce dovada mai frumoasa si mai sensibila de iubire decat prietenii care impreuna „comploteaza”, planifica, organizeaza si pun la punct o petrecere a carei unica vedeta este sarbatoritul? Inocentul sarbatorit care nici macar nu viseaza ce il asteapta si care, inevitabil, va fi coplesit de fericire.

petrecere surpriza

O petrecere surpriza poate fi organizata acasa, la serviciu sau intr-un local inchiriat, cu mentiunea ca sarbatoritul nu trebuie sa aiba acces acolo – si asta pentru a nu perturba pregatirea si decorarea spatiului. De asemenea, cei mai apropiati prieteni (sau partenerul de viata) vor avea un rol crucial, intrucat ei sunt cei care stiu mai bine ce-i place acestuia – ce tematica, ce fel de mancare prefera, ce tipuri de bautura si care este desertul lui preferat.

Complicat? Deloc, cu PREMIER CATERING & EVENTS. Noi va punem la dispozitie consultanta, meniuri sofisticate, moderne, atractive, intotdeauna preparate cu ingrediente prospete si delicioase. Impreuna putem alege combinatia ideala pentru cea mai fericita zi din an pentru acea persoana speciala care merita din plin atentia si grija voastra.

Odata stabiliti acesti pasi, nu va mai ramane decat sa faceti invitatiile (in cel mai mare secret!) si sa stabiliti modul in care il veti aduce pe sarbatorit la locul unde va avea loc petrecerea sa surpriza. Nu uitati ca, atata timp cat acesta nu va banui nimic, petrecerea va avea toate sansele sa fie una memorabila.

In fond, cine nu si-ar dori sa fie macar odata in viata beneficiarul unei surprize de o asemenea anvergura?

Distribuie

Alte articole