Iata ce se poarta anul acesta de Craciun in materie de catering

catering craciun bucuresti
In fiecare an, sarbatorile de iarna vin parca tot mai devreme. Este, desigur, o iluzie data de nerabdarea tuturor de a se rasfata cat mai repede cu petrecerile, cadourile si, intr-un cuvant, cu bucuria Craciunului. Orasul este deja impodobit – desi ne aflam la jumatatea lunii noiembrie – vitrinele stralucesc, încarcate de simbolurile mult asteptate – fulgi, brad, podoabe, globuri, beteala, cadouri…

Iar petrecerile care vor urma sunt înca de pe acum un prilej de buna dispozitie, un motiv in plus pentru a nu-ti pierde motivatia pentru orice ai de facut, chiar daca se apropie sfarsitul de an.

 

Catering de Craciun

Si daca tot am vorbit de petreceri, deja e timpul sa fim practici si sa ne gandim la organizarea lor. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine, asa e timp sa ne razgandim, sa facem modificari in meniu, in lista de invitati, de decoratiuni, de cadouri etc. Bine, de fapt, in legatura cu meniul chiar nu veti avea batai de cap, catering de Craciun fiind cea mai buna, sigura si la indemana optiune. In fond, cine nu vrea ca de Craciun sa nu aiba grija aperitivelor, a salatelor si sarmalelor? Și apoi trebuie sa ii multumesti pe toti, si pe soacra, si pe tanara prietena a feciorului familiei. Cu alte cuvinte, si traditional, si modern, si gustos, si fara sa cada greu la stomac nimanui. De aceea, la PREMIER CATERING & EVENTS am pregatit meniuri catering de Craciun speciale, gandite sa multumeasca toate gusturile si, in acelasi timp, sa va ia de pe cap amanuntele obositoare ale pregatirii unei mese de Craciun complete.

 

Cel mai greu e sa alegi

Cand oferta este prea tentanta, nu e deloc usor sa alegi intre toate variantele de meniuri catering de Craciun. De aceea, de pe acum esti invitat sa studiezi detaliile meniurilor pe care le-am creat (toate sunt alcatuite din bufet rece, cald si bufet desert):

Fiecare dintre acestea beneficiaza de servicii incluse precum: vesela necesara unica folosinta: farfurii carton personalizate plastifiate, prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara, transport si preluare recipiente dupa eveniment, mese prezentare bufet daca este cazul – fara personal servire, se asigura doar aranjarea bufetului suedez).

  • meniu craciun finger food
  • meniu craciun traditional
  • meniu craciun clasic
  • meniu craciun premium
  • meniu craciun reinventat

 

Distribuie

Alte articole