Fast Food Party

past food catering

Fast food este mancarea ce se prepara rapid si este servita in restaurantele de specialitate. Multi dintre noi se feresc de ea, in timp ce altii o iubesc, este delicioasa, dar si controversata si, uneori, nici nu mai stim ce sa credem despre ea.

Parerea noastra este ca orice tip de mancare poate fi sanatoasa, dar si nesanatoasa, in functie de ingredientele si de felul in care este preparata si, desigur, in functie de cantitatea in care este consumata. Si fast food-ul, din punctul nostru de vedere, intra in aceeasi categorie, caci se pot gati mancaruri gustoase si sanatoase, daca stii cum sa o faci.

Iar cand vine vorba despre petreceri, aceasta mancare este un mare hit pentru invitatii de toate varstele. Sfatul nostru este sa nu o ocoliti, ci sa va alegeti bine bucatarii.

Iata cateva idei de mancaruri de tip fast food pe care le recomandam cu drag si pe care le putem aduce la evenimentele voastre.

Burgeri pentru toate gusturile

Da, toata lumea iubeste burgerii, mai ales cand sunt preparati ca la carte, din ingrediente atent alese, iar noi stim sa facem cu maiestrie ambele lucruri, astfel incat invitatii petrecerii tale vor avea parte de o experienta culinara pe care vor dori sa o repete.

Cartofi wedges… o nebunie!

Daca spunem “fast food”, sigur spunem “cartofi” pregatiti in fel si chip, insa cei wedges parca au un gust mai bun. Putin crocanti si cu un sos alaturi, sunt o nebunie a gusturilor si oaspetele de onoare al oricarei petreceri.

Miniwraps

Daca vrei o alternativa sanatoasa pentru controversata shaorma, noi iti recomandam tot felul de wraps si miniwraps: cu humus, baby spinach si rosii confiate sau cu piept de pui, salata verde si ardei copt, pot fi devorati atat de adulti, cat si de copii.

Pui crispy

Puiul acela in crusta crocanta pe care il poti savura cu un sos sau chiar si simplu este binevenit la petrecerile cu fast food. Este usor de mancat si nici nu are foarte multe calorii, iar gustul sau este pe placu tuturor.

Da, fast food-ul poate fi si sanatos, daca stii la cine sa apelezi si ce ingrediente sa folosesti. Asa ca, daca planuiesti o astfel de petrecere, stii unde sa ne gasesti!

Distribuie

Alte articole