Evenimentele informale ale companiei

catering evenimenteIesiri la iarba verde, petreceri intre colegi sau alt tip de eveniment ce se cere celebrat la birou sunt doar cateva dintre ocaziile informale in care compania ta are nevoie de un serviciu de catering. Obiectivul suprem al tuturor acestor intruniri informale in cadrul companiei este acela de a solidifica relatiile dintre oameni si de a crea relatii noi intre colegii care nu se cunosc sau care inca nu au apucat sa socializeze. Iar asta presupune crearea unei atmosfere prietenoase si placute, la baza careia sta – trebuie sa recunoastem – mancarea. Nu este niciun secret ca mancarea buna sparge bariere si sare etape in procesul de cunoastere si socializare, „alimentand” relatiile pozitive dintre oameni.

Insa, pe cat de simplu pare la prima vedere, pe atat de complexe sunt, de fapt lucrurile si asta pentru ca majoritatea companiilor cred ca e suficient sa gaseasca undeva ceva de mancare si astfel este totul aranjat. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa.

In primul rand, un serviciu profesionist de catering va oferi clientului consultanta de care are nevoie in ceea ce priveste meniul si modalitatile acestuia de servire, adaptate la locatia in care are loc respectivul eveniment, la tipul evenimentului, la numarul de invitati si la programul serii. De asemenea, o firma experimentata de catering, precum PREMIER CATERING & EVENTS, va pune la dispozitia companiei tale si servicii logistice anexe, cooperand cu organizatorii (vesela, platouri, suporti, mese si fete de masa, transport si preluare dupa eveniment etc). Pentru ca sunt multe detaliile pe care trebuie sa le ai in vedere ca evenimentul sa fie unul pe placul tuturor si niciun aspect sa nu fie lasat la voia intamplarii.

Scopul/tipul evenimentului si participantii – caci nu este totuna un eveniment organizat pentru clientii externi ai companiei cu unul organizat pentru publicul intern, nu este totuna un eveniment formal cu unul informal. „Ce?” si „Cine?” sunt primele intrebari la care trebuie sa raspunzi inainte de a merge mai departe cu planificarea evenimentului.

Lista cu sarcini – inchirierea salii (daca e nevoie), instalatie de sunet, lumini, decoratiuni, entertaineri, catering etc. In functie de tipul evenimentului, aceasta lista cu sarcini de dus la bun sfarsit poate varia, insa important este sa existe una. Desigur, toate au in comun cel putin un punct esential – cateringul!

Marketingul – orice tip de eveniment trebuie promovat catre publicul corespunzator. Chiar daca este vorba de un eveniment informal intern al companiei tale, el va fi promovat intern, cu posibilitatea ca dupa ce are loc, sa poate fi aratat publicului larg pe retelele de socializare, ca parte integranta a politicii companiei si a imaginii pe care doreste sa si-o construiasca. In plus, acest tip de evenimente sunt menite sa creasca incredea si confortul pe care angajatii il au in cadrul companiei.

Asadar, o buna organizare poate face diferenta intre succes si dezastru, mai ales ca mereu in astfel de situatii este in joc insasi reputatia companiei.

Distribuie

Alte articole