Despre cafea, numai de bine

Mancare catering seminarii

Stiai ca sunt persoane care evalueaza succesul unui eveniment, in functie de calitatea cafelei pe care au baut-o acolo?

Cu alte cuvinte, poti avea un speaker foarte bun, o sala frumoasa si bine pusa la punct, videoproiectorul reglat la cea mai buna rezolutie , sonorizarea impecabila si, cu toate acestea, la final, oamenii sa spuna: “Meh, se putea si mai bine.”

Daca nu esti un mare bautor de cafea, e posibil sa nu intelegi acest fenomen. Totusi, te rugam sa ne crezi pe cuvant si sa ne urmezi sfatul: gusta cafeaua inainte sa alegi firma de catering pentru evenimentul tau! Eventual, ia cu tine pe cineva care stie sa faca diferenta intre o cafea bine facuta, la un espressor performant, si o cafea obisnuita, daca nu chiar proasta. Invitatii tai vor aprecia grija pentru acest detaliu.

Sa-ti bei cafeaua intr-un loc deosebit

De obicei, cafeaua vine cu ritualul sau. Unii oameni prefera sa o bea pe balcon, altii o iau langa ei, la laptop si se lasa inspirati de gustul sau, iar unii o beau impreuna cu partenerul, in timp ce pun la cale ziua care sta sa inceapa.

Totusi, este ceva aparte in sentimentul ca intr-o zi poti sa-ti spargi rutina si sa-ti bei cafeaua in alta parte, intr-un loc cu oameni interesati de aceleasi lucruri ca si tine, intr-o sala sau un hol de hotel care miroase a nou si a cosmopolit. Sa iei in mana cescuta aceea, sa o umpli cu cafea, sa-i pui un strop de lapte condensat si apoi sa te alaturi unui grup de oameni interesanti: iata o senzatie placuta dupa care tanjim cu totii din cand in cand!

Asa ca, daca te ocupi de organizarea evenimentului cu pricina, nu le rapi oamenilor placerea de a socializa in jurul unei cafele bune.

Sa astepti cu nerabdare coffee break-ul

Da, conferintele sunt interesante. Oamenii merg la ele pentru a invata lucruri noi, pentru a cunoaste lume, pentru a se umple de inspiratie. Insa cu micile placeri ale vietii nu poti sa te joci si de aceea este important sa stii ca, in secret, indragostitii de cafea viseaza la momentul pauzei pentru a-si savura licoarea aducatoare de energie.

Este in puterea ta sa le faci pauza memorabila!

Cele mai interesante discutii se aduna in jurul cafelei

Nu degeaba se numeste coffee break. Oamenii au nevoie sa se deconecteze de la informatiile si energia din sala de conferinte si sa se pregateasca pentru urmatoarea parte a evenimentului.

Cafeaua ii ajuta sa-si dea un refresh, dar si sa incropeasca discutii cu ceilalti. Deseori, vei vedea oameni stransi in grupulete care discuta cu pasiune despre un subiect. E posibil sa fie oameni care, atunci cand au intrat in sala de eveniment, nici macar nu se cunosteau, dar i-a adus impreuna bucuria de a imparti o cafea buna, alaturi de energia evenimentului.

In cazul in care nu cunosteai deja puterea cafelei, acum speram ca lucrurile sunt mai clare si ca te-am convins ca un coffee break nu este doar un moment ce trebuie bifat. Acum stii cum stau lucrurile, asa ca alege cu grija!

 

Distribuie

Alte articole