De ce tip de serviciu de catering ai nevoie pentru evenimentul tau?

catering bucuresti

Evenimente in cadrul companiei si team-building-uri sunt doar cateva dintre manifestarile profesionale menite sa construiasca si sa consolideze relatiile interumane,  altfel spus, sa-i aduca pe oameni impreuna pentru un scop comun, dar si pentru a… manca. Nu este niciun secret ca mancarea (precum muzica) poate sterge bariere sau obstacole si poate facilita comunicarea si socializarea (ca doar nu degeaba s-au inventat pranzurile/cinele de afaceri!).

De aceea este foarte important ca serviciul de catering ales sa completeze evenimentul sa nu fie vazut doar ca un simplu furnizor de mancare si… atat! Pentru ca o echipa profesionista de catering este cea care iti ofera consultanta de care ai nevoie in legatura cu tipul de meniu/meniuri necesare, cu sugestii de prezentare/servire a invitatilor, precum si servicii legate de logistica (precum vesela necesara de unica folosinta premium, prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei sau prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara, fete de masa, mese pentru prezentare bufet daca este cazul, transport, preluare recipiente dupa eveniment). Cu alte cuvinte, se va asigura ca oaspetii sa fie multumiti, iar gazdele sa poata participa relaxate la eveniment.

De aceea, am pregatit o scurta lista in legatura cu intrebarile la care trebuie sa va raspundeti inainte de a solicita serviciul de catering:

  1. Cum se va servi masa in cadrul evenimentului?Va fi un meniu cocktail, un bufet suedez sau invitatii vor lua loc la mese? Programarile, logista si bugetul sunt elemente determinante in a decide acest aspect.
  2. Unde va avea loc evenimentul?In sala de conferinte a comaniei? Intr-un club sau hotel? Pe o terasa? Intr-un cort inchiriat? Intr-o sala de evenimente? Sau poate intr-o expozitie sau chiar un muzeu? In functie de aceste date, mancarea poate fi transportata la locatie sau parte din ea preparata direct la fata locului.
  3. Ce tip de vesela este necesara? De unica folosinta sau nu?
  4. Exista invitati cu restrictii alimentare? Acesta este un aspect extrem de important atunci cand se decide meniul, pentru a oferi tuturor posibilitatea petrecerii timpului in mod confortabil si lipsit de probleme digestive.

 

Odata clarificate aceste aspecte de baza, raspunsul tuturor celorlalte intrebari va fi mult mai usor de gasit, mai ales atunci cand apelezi la PREMIER CATERING & EVENTS, furnizori ai serviciului de catering si nu numai pentru peste 5000 de evenimente private sau corporate.

Distribuie

Alte articole