De ce sa apelam la serviciile de catering?

catering_2

Cateringul este activitatea prin care se furnizeaza preparate alimentare (reci si/sau calde, sarate si/sau dulci) si bauturi in mod profesional, total igienic si in conformitate cu legislatia in vigoare, pe baza de comanda si cu un nivel maxim de confort alimentar (gata de consum), intr-o maniera personalizata si intr-un timp agreat impreuna cu furnizorul.

Profesionalismul si flexibilitatea serviciilor de catering raspund in prezent in mod eficient exigentelor de consum ale societatii. Produsul de catering este destinat consumului public sau privat, in diferite spatii – la serviciu, in scoli si gradinite, in institutii publice, pentru diferite evenimente sau chiar pentru acasa, intr-un mod care asigura clientului confort si placere.

catering_6

Pe de o parte, cateringul reflecta obiceiurile alimentare si traditiile de consum ale fiecarei societati, si, pe de alta, trendurile acesteia in materie alimentara.

De aceea, o varianta comoda si moderna de a completa pregatirile unui eveniment (indiferent de structura si profilul sau) este aceea de a apela la o firma cunoscuta de catering care sa va ajute sa scapati de stresul pregatirii mesei, cu tot ce presupune acest proces (procurarea si prepararea ingredientelor in mod igienic, in timp util, cu un rezultat gustos si spectaculos in acelasi timp). De asemenea, va scapa si de debarasarea meselor, dar si de – trebuie sa recunoastem – deloc placuta activitate de spalare a vaselor. Astfel, preparatele – personalizate in functie de natura evenimentului – pe langa ca au o forma moderna, urmand noile tendinte culinare, si astfel aproape imposibil de realizat (mai ales la scara mare) intr-o bucatarie privata – sunt expuse intr-un mod artistic, creativ, dupa ce au fost livrate proaspete, exact la momentul stabilit si insotit de accesoriile necesare (vesela, servetele, platouri etc).

people group catering buffet food indoor in luxury restaurant with meat colorful fruits  and vegetables

Fie ca se alege varianta unui bufet suedez sau varianta servirii la masa, cateringul implica clientul in crearea serviciului – prin posibilitatea alegerii/personalizarii meniului sau chiar a retetelor in situatii speciale – si face fata oricarui tip de solicitare din partea acestuia, indiferent daca este una cu caracter non formal sau, dimpotriva, una cu un grad inalt de formalism. In oricare dintre situatii, profesionistii sectorului de catering stiu cel mai bine poate ca servirea mesei este un act social menit sa-i apropie pe oameni, sa-i faca sa se simta bine impreuna (chiar si atunci cand este vorba de un eveniment cu conotatii triste). Actul alimentar transferat in spatiul public devine un liant al comunicarii, iar specialistii sunt de parere ca produsul de catering are astfel un rol psihosocial, ceea ce-i amplifica valoarea intrinseca.

PREMIER CATERING & EVENTS va sta la dispozitie cu variante de meniuri si de servire care se adapteaza perfect nevoii oricarui tip de client in materie de catering.

Banquet table, selective focus, canon 1Ds mark III

Distribuie

Alte articole