Cum va fi Revelionul? Fa-bu-los.

meniu catering revelion

Se spune ca tot anul iti va fi asa cum iti este noaptea de Revelion. Daca aceasta superstitie e adevarata, atunci haide sa facem din Revelionul tau unul fabulos, magic, memorabil! Iar daca tu esti cel care se ocupa cu organizarea petrecerii dintre ani, responsabilitatea este cu atat mai mare.

Pentru a-ti usura munca, avem pentru tine cateva tips & tricks despre cum sa organizezi o petrecere de Anul Nou pe care toata lumea sa si-o aminteasca cu zambetul pe buze.

Oamenii vor sa petreaca alaturi de prieteni

In noaptea dintre ani, poate mai mult decat la orice alt tip de petrecere, oamenii vor sa fie alaturi de prieteni. Asa ca, atunci cand vor alege locul in care sa mearga, vor dori sa stie cine va mai veni acolo sau poate chiar ei insisi vor incerca sa-si convinga prietenii sa mearga impreuna.

De regula, alegerea unei petreceri in defavoarea alteia se face in functie de factorul “cine va mai fi acolo”, urmat apoi de variabila “pret”.

Competitorul numarul 1? Casa dulcea casa

In functie de categoria de varsta careia i te adresezi, este posibil sa dai peste acest concurent puternic si aproape de neegalat: casa, confortabila casa, unde poti sa stai in pijama pe canapea sau poti chema cativa prieteni pentru a petrece in tihna, fara mare fast.

Acestor oameni trebuie sa le oferi un loc accesibil, dar si ceva care sa-i impresioneze atat de tare, incat sa nu poate refuza petrecerea pe care o organizezi: poate o trupa preferata sau poate niste feluri de mancare nemaipomenite.

Si ajungem in aria noastra de expertiza…

Meniu de Revelion pentru o petrecere de neuitat

Cand vine vorba despre petrecerea de Revelion, totul trebuie sa fie foarte bine pus la punct si toate detaliile bifate. Poate ca oamenii nu cred in superstitia de care spuneam la inceput, dar ceva-ceva tot exista acolo legat de aceasta noapte; si, chiar daca nu toata lumea isi indeasa bani in buzunare, pentru a trece “bogati” in noul an, cu siguranta toata lumea se asteapta sa se distreze la petrecere.

De asemenea, cu totii se asteapta sa manance bine, mancaruri special gatite pentru aceasta ocazie, lucruri pe care nu le mananca in mod obisnuit.

Aici intram noi in scena!

In functie de evenimentul pe care il organizezi, avem trei tipuri de meniuri: Silver, Gold si Platinum. Am gandit cu mare atentie tipurile de mancaruri pe care le vom aranja pe platouri, ne-am asigurat ca fiecare meniu are si elementul “wow”, am ales cu grija toate ingredientele si asteptam cu nerabdare noaptea dintre ani.

Te invitam sa ne contactezi si sa punem la punct toate detaliile pentru un Revelion memorabil!

Distribuie

Alte articole