Cum sa organizezi o pasta party de care toti isi vor aduce aminte

Cine a spus ca petrecerile trebuie sa aiba o tematica standard? Oricine poate organiza un eveniment de Halloween, de Craciun sau cu ocazia unei zile de nastere, dar ce-ai spune de o pasta party? Da, este o petrecere dedicata iubitorilor de paste si va trebui sa ne crezi pe cuvant cand iti spunem ca sunt multi astfel de oameni!

Cum sa nu le iubesti? Sunt moi si delicioase, cu branza sau cu tot felul de sosuri, cu carne si chiar si cu zahar si iti lasa gura apa numai cand te gandesti la ele. Spagetti, farfale, macaroni, ravioli, tagliatelle, vai cat de multe tipuri de paste exista si toate asteapta sa fie atent gatite, sa se perpeleasca in cuptoare, in tavi de toate tipurile si in tigaile bucatarilor iscusiti si apoi sa se topeasca de placere pe cerul gurii.Da, aceste minunatii merita o petrecere numai a lor!

Pregateste cu grija un pasta bar

Ce este un pasta bar? Ei bine, este un fel de candy bar, doar ca pentru paste. Adica un loc dragut in care sunt asezate toate tipurile de paste cu care iti vei servi invitatii, in moduri cat mai atractive. Asa ca nu te sfii sa-ti folosesti imaginatia!

Nu uita de sosuri!

Sosurile aduc mai bine de jumatate din savoare, asa ca acorda-le toata atentia! Pregateste-te cu multe tipuri se sosuri si lasa-le invitatilor libertatea de a le imbina in fel si chip. Aseaza-le in vase cochete si asigura-te ca toata lumea va avea sosuri din plin!

Pregateste un decor tematic

Ce, nu ai mai vazut o sala decorata cu spaghetti? Sau paste colorate asezate pe mese, in loc de buchete de flori? Sau aranjamente din paste si fructe? Noi am vazut si suntem dispusi sa-ti dam si cateva idei!
Desigur, nu uita de invitatii! Si ele e musai sa fie in tonul petrecerii, asa ca fii creativ!

Alege cu grija un playlist

Ai fi surprins sa afli cat de multe melodii sunt dedicate pastelor sau fac referire la acest mic deliciu. Asigura-te ca le strecori cu dibacie in playlist si surprinde-ti invitatii cu muzica haioasa de petrecere!

Nu uita sa faci multe poze si sa ni le trimiti si noua!

Distribuie

Alte articole