Cum sa alegi cea mai buna firma de catering in Bucuresti ?

catering bucuresti

Pentru orice tip de eveniment vrei sa organizezi, excelenta este cuvantul de ordine. De aceea, cu cat este mai mare sau daca are un caracter oficial, cu atat mai multa atentie trebuie acordata atat detaliilor (aranjament mobilier, servicii logistice, invitatii etc), cat si furnizorilor. De la petreceri in mediul privat sau la birou, la conferinte, traininguri, cocktailuri ai alte tipuri de evenimente, participantii trebuie, in primul rand, sa se simte bine-veniti si sa petreaca timpul intr-un mod agreabil. Este demonstrat ca atunci cand acestia percep atmosfera unui eveniment ca fiind confortabila si primitoare, gradul lor de atentie si implicare este cu atat mai mare. Iar pentru ca un astfel de eveniment sa fie un succes total, nu poate sa lipseasca din programul sau, pauzele de cafea, gustari, masa.

Insa cum sa alegi, daca esti in capitala sau in imprejurimi, cele mai bune servicii catering Bucuresti?

Iata cateva intrebari importante de al caror raspuns depinde decizia finala:

– Ce vechime are firma de catering pe piata?

– Ce experienta are?

– Ce fel de clienti are? (de exemplu, PREMIER CATERING & EVENTS a organizat peste 1000 de evenimente, iar printre clienti s-au numarat Academia Romana, Camera Comertului, Universitatea Politehnica din Bucuresti sau Universitatea Bucuresti)

– Ce spun clientii despre ea?

– Ce tipuri de meniuri ofera? Abordeaza o larga paleta culinara sau nu? Ce fel de ingrediente se folosesc? Cata atentie se acorda aspectului si esteticii preparatelor, dar si aranjamentului acestora?

– Cat este de flexibila in ceea ce priveste personalizarea meniurilor?

– Ce servicii logistice ofera? – cum ar fi vesela de unica folosinta, mese, prezentarea produselor, platouri, suporti din inox tip chafing-dish, transport, ajutor la aranjarea si debarasarea meselor etc.

– Cat de bine poti comunica cu responsabilii acesteia? Cat sunt de prompti in rezolvarea tuturor cerintelor clientului sau a eventualelor probleme/urgente aparute pe parcurs?

– Cum arata raportul calitate-pret?

Desigur, lista poate continua, insa acestea sunt principalele aspecte pe care orice firma de catering Bucuresti, serioasa si cu servicii profesioniste, trebuie sa le indeplineasca.

Desigur, o colaborare de tip win-win presupune si din partea clientilor o atitudine profesionista, iar prin asta se intelege (desigur, nu in exclusivitate) sa stie exact ce tip de eveniment vor, cum sa arate meniul, aranjamentul si modul de servire a preparatelor, ce tip de servicii logistice au nevoie, cat dureaza evenimentul si in ce locatie va avea loc, astfel incat, la sfarsitul acestuia, toata lumea sa ramana cu o impresie memorabila.

Catering Bucuresti, servicii logistice

Distribuie

Alte articole