Cum sa ai succes inca de la inaugurarea afacerii tale

catering businessDecizia de a pune bazele unei noi afaceri nu este una usoara sau simpla, caci in spatele ei se afla un numar interminabil de ore de documentare, planificare, negociere si munca efectiva pentru a pune in practica si face realitate un vis. Indiferent de dimensiunile pe care le are, o afacere are nevoie inca din primele momente de viata de o puternica infuzie de capital de imagine, asa ca faimoasa maxima „less is more” (mai putin e mai mult) nu se aplica deloc in acest caz. Dimpotriva! Daca este vorba de o afacere care are si un sediu deschis publicului (sau numai viitorilor clienti si parteneri), atunci inaugurarea oficiala a acestuia nu trebuie semnalata doar in online, ci si in offline, printr-un eveniment la care sa fie invitati toate acele persoane care au legatura (sau potential) cu respectiva afacere. Acesta este un prilej perfect de socializare in plan de real, de cunoastere reciproca mai buna pentru a putea pune astfel bazele unor viitoare relatii de afaceri de succes.

Iata care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont pentru un eveniment de inaugurare reusit:

– Tematica evenimentului: trebuie sa fie in deplina armonie cu obiectul de activitate al respectivei afaceri;

– Participantii: Cine sunt (din randul partenerilor, colaboratorilor, clientilor, presa etc) si ce preferinte au acestia; Numarul participantilor trebuie sa fie proportional cu locul in care are loc evenimentul;

– Scopul acestui eveniment: de obicei, este vorba promovarea noii afaceri si atragerea de viitori clienti.

Daca este un eveniment privat, nu trebuie uitate invitatiile nominale. Daca este un eveniment public, acesta trebuie anuntat si promovat pe cat mai multe si diverse canale de comunicare (retelele de socializare in ziua de azi fiind printre cele mai importante instrumente in acest sens), atat inainte, cat si dupa ce are loc.

Insa indiferent de natura sa, este vorba de o intrunire in cadrul careia oamenii trebuie sa se simta bine, sa se amuze, sa socializeze… si cum poti face toate acestea cel mai bine, daca nu dupa o masa delicioasa oferita de o firma profesionista de catering pentru evenimente, cu meniuri alese si gandite astfel incat sa satisfaca gusturile tuturor? De exemplu, la PREMIER CATERING & EVENTS va oferim meniuri adaptate oricarui tip de eveniment corporate, indiferent de structura sa. Cu atat mai mult daca este vorba de unul de inaugurare, acolo unde totul trebuie sa faca o impresie pozitiva, pentru ca o afacere de succes nu poate debuta decat cu dreptul!

Consulta-ne pentru sfaturi si informatii suplimentare!

Distribuie

Alte articole