021 320 20 30

Cum încheiem anul 2020?

Cu siguranță, 2020 intră în istorie pentru fiecare dintre noi. Din păcate, nu pentru cele mai bune motive. A fost un an greu, care ne-a provocat să ne adaptăm la o nouă realitate, care ne-a adus multă frică și nesiguranță, dar ne-a adus și mai multe momente petrecute alături de cei dragi.

Și, tocmai pentru că acest an se termină, merită să-l încheiem cum se cuvine, alături de familie și prieteni (atât cât putem), păstrând tradiția gustoaselor mese de sărbătoare, învăluite în gânduri bune, zâmbete și optimism pentru anul ce vine.

Iar ca totul să fie mai simplu, la pol opus de cum a fost acest an, vă venim în ajutor pentru a vă bucura de adevărate mese de poveste.

Începem cu personajul principal al meselor de sărbătoare: cozonacul. Dar nu orice fel de cozonac, ci cozonacul Mama Mona.
O minune ardeleneasca, pregătit după o rețetă veche, păstrată cu sfințenie de peste 100 ani. Acest pufos de 1200 de grame, gătit în tihna specific ardelenească, cu umplutură bogată de nucă și cacao, rumenit exact cât trebuie, vine să aducă gustul sărbătorilor de odinioară pe mesele din București și să pună un mare zâmbet pe chipul oricărui pofticios.

Și pentru că vrem să sărbătorim acest final de an cu mai puțină muncă și mai multă voie bună și timp petrecut alături de cei dragi, am pregătit o serie de platouri care să transforme orice masă într-o adevarată poveste. Inspirate din vacanțele pe care anul acesta nu am putut să le facem în Franța, Grecia, Italia sau din bucatele tradiționale românești, aceste platouri sunt menite să vă surprindă invitații și să aducă un strop de bucurie la finalul acestui an.
Vă invităm, așadar, să descoperiți platourile reci, platourile calde și platourile dulci!

Poftă bună! Sărbători fericite să avem! Le merităm!


Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00

  • :