Cum încheiem anul 2020?

Cu siguranta, 2020 intra în istorie pentru fiecare dintre noi. Din pacate, nu pentru cele mai bune motive. A fost un an greu, care ne-a provocat sa ne adaptam la o noua realitate, care ne-a adus multa frica si nesiguranta, dar ne-a adus si mai multe momente petrecute alaturi de cei dragi.

Și, tocmai pentru ca acest an se termina, merita sa-l încheiem cum se cuvine, alaturi de familie si prieteni (atat cat putem), pastrand traditia gustoaselor mese de sarbatoare, învaluite în ganduri bune, zambete si optimism pentru anul ce vine.

Iar ca totul sa fie mai simplu, la pol opus de cum a fost acest an, va venim în ajutor pentru a va bucura de adevarate mese de poveste.

Începem cu personajul principal al meselor de sarbatoare: cozonacul. Dar nu orice fel de cozonac, ci cozonacul Mama Mona.
O minune ardeleneasca, pregatit dupa o reteta veche, pastrata cu sfintenie de peste 100 ani. Acest pufos de 1200 de grame, gatit în tihna specific ardeleneasca, cu umplutura bogata de nuca si cacao, rumenit exact cat trebuie, vine sa aduca gustul sarbatorilor de odinioara pe mesele din Bucuresti si sa puna un mare zambet pe chipul oricarui pofticios.

Și pentru ca vrem sa sarbatorim acest final de an cu mai putina munca si mai multa voie buna si timp petrecut alaturi de cei dragi, am pregatit o serie de platouri care sa transforme orice masa într-o adevarata poveste. Inspirate din vacantele pe care anul acesta nu am putut sa le facem în Franta, Grecia, Italia sau din bucatele traditionale romanesti, aceste platouri sunt menite sa va surprinda invitatii si sa aduca un strop de bucurie la finalul acestui an.
Va invitam, asadar, sa descoperiti platourile reci, platourile calde si platourile dulci!

Pofta buna! Sarbatori fericite sa avem! Le meritam!

Distribuie

Alte articole