Copiii iubesc candy bar-urile la petrecerile lor

candy bar petreceri Bucuresti

Adevarul este ca toata lumea iubeste candy bar-ul. Unde ti se duce privirea prima si prima oara cand ajungi la o petrecere? Nu cumva catre coltul acela animat si colorat, plin de arome si creme si tot felul de delicii?

Da, toata lumea iubeste candy bar-ul, mai ales cand acesta este decorat cu bun gust si gazduieste tot felul de bunatati dulci.

Insa copiii sunt si mai deliciosi, atunci cand vad un candy bar. Copiii sunt sinceri si nu-si infraneaza emotiile. Ei se bucura din plin, cu toata inima, pot chiar sa topaie de fericire si sa alerge in jurul lui, nestiind daca sa stea sa-l mai admire putin sau sa inceapa sa guste din fiecare bunatate in parte.

Macarons cu personajele preferate

Cand esti mic, ai tot felul de eroi in viata ta. Pe langa mami si tati, e posibil sa-i mai ai alaturi pe Elsa, Mickey Mouse sau chiar pe eroii in pijamale. Fac parte atat de tare din Universul tau, incat e pacat sa nu-i ai ca invitati la petrecere, nu-i asa?

Noi ti-i aducem mai aproape si-i desenam direct pe macarons. Cine stie? Daca mananci o prajitura cu Motanul Noir sau cu Buburuza, poate le iei si putin din curaj sau din spiritul justitiar.

Candy bar-ul unicornilor

Copiii iubesc unicornii si creaturile fantastice, iar un candy bar unicornic cu siguranta va aduce bucurie pura in ochii lor. Desigur, unicornii aduc intotdeauna curcubeul si norii pufosi, iar candy bar-ul va deveni astfel un fel de taram din povesti, in care toate visele copilariei pot prinde aripi.

Candy bar-ul lui Spiderman

Ce copil nu viseaza sa salveze lumea de oamenii rau intentionati? Sau macar sa se poata urca si el pe cladiri, asa cum face Spiderman?

Noi nu stim sa va invatam tehnica urcatului pe cladiri, dar stim sa aducem un strop din acest vis la petrecerea micutului, prin prajituri si tot felul de dulciuri in culorile super-eroului si chiar si cu un Spiderman in miniatura, pentru mai multa bucurie in priviri.

In materie de candy bar-uri, cerul este limita

Cand copilul are un vis, e bine sa stie ca poate fi indeplinit, iar noi facem tot ce ne sta in putinta si ne punem toata creativitatea in miscare. Cerul este limita, asa ca hai sa complotam pentru urmatoarea petrecere a copilasului tau!

Distribuie

Alte articole