Coffee break-ul ce-ti poate salva trainingul

Catering coffee break

Este vremea sa spunem lucurilor pe nume: exista si traininguri nereusite.
Suntem siguri ca ati participat macar la unul, deci stiti despre ce vorbim: trainer slab pregatit, plictisit, gata sa-i incarce si pe participanti cu plictiseala sa, informatii invechite si transmise fara entuziasm, power point-uri pline de text. Si lista este lunga.

Se mai intampla, iar uneori nici macar organizatorii nu pot sa anticipeze nereusita unui training. Totul este bine pus la punct, sala este pregatita, scaunele frumos aranjate, trainerul verificat, toate invitatiile trimise, dar ceva nu merge conform planului.

Uneori, nici macar nu are legatura cu trainerul sau cu informatiile transmise. Uneori, pur si simplu, participantii nu au chef. Poate tocmai au iesit dintr-o sedinta grea, poate prefera sa fie in alta parte decat acolo, poate unii sunt carcotasi sau poate ca prefera sa primeasca informatiile in alt fel.
Cert este ca se poate intampla. Ce-i de facut, in acest caz? Este clar ca nu poti opri trainingul, el trebuie sa mearga pana la capat, sperand ca va fi mai bine pe parcurs. Si chiar poate fi mai bine. Stii cum?

Magia unui coffee break

O cafea buna si o gustare pe masura pot veni cu o noua perspectiva asupra experientei unui training.
Despre cafea se spune ca face minuni, iar acest lucru chiar este dovedit. Cafeaua este un bun stimulent, ea reusind sa creasca substantial randamentul cerebral si fizic. Sunt multe studii despre efectele cofeinei asupra creierului, iar concluzia este ca aceasta iti imbunatateste starea de spirit, memoria si timpul de reactie.

Alaturi de cafeaua buna, PREMIER CATERING & EVENTS vine si cu cateva gustari care vor alinta papilele gustative ale participantilor. Iar atunci cand simturile sunt stimulate cu gusturi delicioase si texturi placute, altfel privesti lucrurile din jurul tau.

Da, un coffee break bine ales chiar iti poate salva trainingul, asa ca te invitam sa ne contactezi, pentru a pune la punct toate detaliile.

Alege coffee break-ul potrivit trainingului tau !
Pentru ca fiecare training este diferit, avem si noi mai multe propuneri de coffee break, in functie de ceea ce iti doresti:

  • Welcome coffee-break;
  • Coffee-break Standard;
  • Coffee-break Plus;
  • Coffee-break Premium.

Te invitam sa analizezi toata oferta noastra si sa o alegi pe cea potrivita!

Distribuie

Alte articole