Coffee break Bucuresti

coffee break catering bucuresti

Deja nu mai este un secret ca succesul unei companii depinde foarte mult si de gradul de satisfactie al angajatilor sai. Cu cat acestia sunt mai fericiti, cu atat vor fi mai motivati si rezultatele muncii lor vor fi mai bune, ceea ce se traduce prin clienti multumiti si, implicit, venituri mai mari pentru companie. Acesata nu este singura conditie pentru succes, insa este una dintre cele care stau la baza sa. In fond, orice companie se bazeaza pe angajatii sai, chiar si acolo unde multe dintre procese sunt automatizate. In final, tot o persoana in carne si oase controleaza si aceste sisteme.

Ce trebuie sa faca o companie pentru a-si mentine angajatii multumiti si entuziasti? Depinde, desigur, de businessul pe care il dezvolta, de numarul angajatilor, de functia fiecaruia, de varsta acestora s.a.m.d. Totusi, sunt cateva linii de actiune care nu trebuie sa lipseasca. Printre ele – un pachet motivant de venituri, o atmosfera relaxata si prieteneasca la birou, un sistem de cooperare bazat pe feedback sincer si critica constructiva, desigur team-buildinguri, dar si sesiuni de pregatire, cursuri, seminare, workshop-uri, ateliere etc, in cadrul carora angajatii pot achizitiona cunostinte noi, intr-o maniera placuta, mai ales daca se tine cont de cerintele acestora si daca li se respecta, fara exceptie, nevoile. Printre ele, pauzele – cunoscute si cu numele de coffee break – atat de necesare in timpul unei zile de lucru si cu atat mai mult, in timpul unor sesiuni intensive de activitati.

Despre acest tip de pauza vom vorbi acum pentru ca el permite angajatilor sa se odihneasca, sa socializeze relaxat, dar si sa se energizeze servind gustari, precum si diverse tipuri de bauturi, astfel incat sa-si poata duce cu succes ziua la capat, iar programul acesteia sa poata fi complet urmat cu interes, fara probleme din partea nimanui.

coffee break bucuresti coffee break catering Coffe catering bucuresti

Pentru un coffe break la Bucuresti de calitate, PREMIER CATERING & EVENTS va ofera o selctie de ceaiuri, bauturi racoritoare sau sucuri de fructe, cafea si diverse produse de patiserie, prajituri sau fructe (in cadrul meniurilor sale coffee break standard, coffee break plus si coffee break premium) sau un meniu personalizat, realizat la comanda, in functie de cerintele dumneavoastra.

 

Atentia pentru detalii, produsele gustoase, proaspat pregatite si livrate la timp sunt motivele pentru care serviciile noastre de coffee break Bucuresti sunt tot mai solicitate de catre companiile din capitala.

Distribuie

Alte articole