Cinci motive pentru care sa alegi serviciile PREMIER CATERING & EVENTS pentru o petrecere de sarbatori

meniu sarbatori catering

Cine a gazduit o astfel de petrecere de sarbatori stie despre ce vorbim. E nevoie de multa munca, alergatura, pricepere, spitrit organizatoric, dar si rabdare pentru a organiza si a duce la bun sfarsit un astfel de eveniment privat, asa incat invitatii (familie sau prieteni) sa poata afirma cu mana pe inima ca s-au simtit extraordinar si, in acleasi timp, gazda sa nu lesine de epuizare si de stres. O astfel de petrecere ar trebui sa fie prilej de bucurie, de socializare, de dans si de timp de calitate petrecut impreuna, mai ales intr-o lume in care avem tot mai putin timp unii pentru ceilalti.

De aceea, cea mai buna idee pentru organizarea unei astfel de petreceri este sa apelezi la profesionisti. Ei vor prelua toata greutatea de pe umerii tai, munca si stresul, iar rezultatele vor fi, desigur, pe masura asteptarilor. Si daca nu ne credeti, iata cinci motive intemeiate pentru care sa alegi ca PREMIER CATERING & EVENTS sa se ocupe de cateringul pentru petrecerea ta de sarbatori:

meniu_sarbatori2

  1. Un meniu pe gustul tuturor. Este o mare diferenta sa alcatuiesti un meniu asa cum ti-l doresti, in conformitate cu gusturile invitatilor, fara sa te gandesti daca stii sau nu sa prepari una-alta sau daca ai de unde si cum sa achizitionezi toate ingredientele necesare. In plus, cand gatesc profesionistii, succesul unei mese este asigurat. Nu numai ca va fi delicioasa, dar va arata si impecabil. Experienta noastra in organizarea evenimentelor de toate tipurile se reflecta in varietatea de meniuri propuse (in functie inclusiv de sezonalitate si de ultimele trenduri in arta culinara) si in usurinta cu care acestea pot fi adaptate cerintelor invitatilor tai.
  2. Echipamente corespunzatoare si oameni pregatiti. Cumpatarurile pentru cateringul pentru petrecerea de sarbatori sunt facute de catre experti. Mancarea este gatita cu ajutorul celor mai performante instrumente de bucatarie. Personalul este bine pregatit, stie ce are de facut, respecta standardele de igiena si alimentatie legale. In plus, timpul dedicat pregatirii preparatelor este unul redus (incomparabil cu cel de care ai avea nevoie in bucataria proprie, mai ales daca ai multi invitati).
  3. Experienta si profesionalism. Necesitatile unei astfel de petrecere nu reprezinta un secret pentru firma noastra de catering. Ne adaptam usor dorintelor clientilor nostri, respectand intocmai cele agreate. Astfel, responsabilitatea si emotia unei mese perfecte pentru o petrecere de sarbatori ne revine noua.
  4. Curatenie eficienta dupa petrecere. Odata incheiata petrecerea, nu se termina si treaba. Cu ajutorul nostru, este mult mai simplu si mai usor sa faci curatenie dupa ce si ultimul invitat a plecat.
  5. Esti liber sa te distrezi. Cum spuneam, odata rezolvat complicatul aspect al mesei, te poti simti liber sa te bucuri nu numai de compania celor dragi, ci si de mancare. In general, gazdele nu prea apuca sa se distreze si chiar nici sa manance, fiind mereu ocupate cu indeplinirea dorintelor mesenilor. Noi credem ca si in calitate de gazda a unei astfel de petrecere de sarbatori meriti sa te simti bine, precum orice invitat. Sa gazduiesti o petrecere este, astfel, o placere si nu un chin si vei ramane cu amintirea unei seri reusite in care toata lumea s-a simtit bine si nu a unui eveniment pentru care ai muncit fara incetare si de care nu ai apucat sa te bucuri.

meniu_sarbatori3

Distribuie

Alte articole