Ce spui de un candy bar in culoarea anului 2019?

candy bar pantoneLa fiecare final de an, Pantone da tonul in materie de culori pentru anul ce urmeaza, iar o intreaga suita de industrii i se aliniaza. Culoarea anului 2019 se numeste “Living Coral” si noi abia asteptam sa o folosim la candy bar-uri si alte minuni gustoase.

Ce inseamna aceasta culoare si ce legatura are cu candy bar-ul?

“Living Coral” este o nuanta de portocaliu-piersica, usor aurie, iar principala sa insemnatate este optimismul. Pantone declara, prin alegerea acestei culori, ca 2019 va fi despre cautarea bucuriei autentice si despre placerea de a fi inconjurat de natura, intr-o lume din ce in ce mai adancita in social media.

Designerii din intreaga lume au inceput deja sa creeze rochii extravagante folosind aceasta culoare, iar specialistii in amenajari interioare deja o includ in planurile lor. Marii organizatori de nunti si de petreceri similare se aliniaza si ei trendului, mai ales daca trendul este despre bucuria de a trai.
In 2019, e posibil sa te indragostesti de aceasta culoare vibranta si sa ti-o doresti la nunta ta, la botezul copilasului, la aniversare sau la petrecerea corporate pe care poate o vei organiza.

Iar aici apare legatura cu candy bar-ul. Caci, dincolo de decoratiunile unei petreceri sau de vestimentatie, o culoare poate fi folosita intr-un mod neasteptat si creativ si in mancaruile ce vor delecta invitatii. De exemplu, in bunatatile de pe un candy bar.

living coral

Prajituri portocalii pentru un candy bar ochios

“Living Coral” este o nuanta calda si blanda, foarte placuta privirii, ce poate fi integrata cu usurinta in tot felul de blaturi si creme. Nu este o culoare stridenta, iar farmecul ei este ca te duce cu gandul la natural.
Iar cand vine vorba despre prajiturile de pe un candy bar, noi suntem adeptii naturalului, caci toate ingredientele noastre sunt atent alese si nu folosim niciun fel de premixuri.

Abia asteptam sa ne jucam cu aceasta nuanta si sa cream glazuri pentru cupcakes sau macaroons colorate care sa ia privirile invitatilor, dar sa le si alinte papilele gustative.

Candy bar decorat in culoarea anului 2019

Desigur, aceasta nuanta se mai poate regasi intr-un candy bar si altfel decat in prajituri: chiar in mobilier. In functie de tipul de petrecere – nunta, aniversare, botez, petrecere corporate sau chiar o simpla seara intre prieteni – se pot alege tot felul de decoratiuni specifice in aceasta culoare.
In materie de decorat candy bar-uri, pentru noi doar cerul este limita, iar cand miza este bucuria unor oameni, atunci motoarele noastre cu creativitate sunt turate la maxim!

Alege-ne in 2019, sa-ti coloram petrecerile!

Distribuie

Alte articole