Ce fel de mancare sa alegi pentru un eveniment de networking

eveniment networking

Daca esti unul dintre oamenii activi in lumea business-ului, cu siguranta ai participat macar la un eveniment de networking. Sau poate chiar ai organizat unul?

De obicei, in cazul acestui tip de eveniment, organizatorii ofera o grija sporita detaliilor care faciliteaza interactiunea dintre invitati: felul in care sunt asezati in sala, subiecte de discutie propuse, diverse activitati speciale. Nu toata lumea acorda atentie mancarii, ceea ce, din pacate, este o greseala.

Maxim doua inghitituri

Aspectul conteaza foarte mult, oricare ar fi evenimentul. Asadar, si in cazul unui eveniment de networking, este indicat sa alegem mancare care sa atraga privirile. Totusi, nu numai aspectul este important, mai ales in aici.

Cand alegi mancare pentru un astfel de eveniment, primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul este ca invitatii ar trebui sa o manance din una, maxim doua inghitituri. Mancarea nu este piesa centrala a evenimentului, iar oamenii au venit acolo pentru a vorbi intre ei. Si cum nu este indicat sa vorbesti cu gura plina, ea trebuie inghitita repede, fara sa le distraga prea mult atentia.

Nici prea fierbinte, nici prea rece si fara sosuri

Nimanui nu-i place sa simta cum ii ia gura foc sau cum ii ingheata instant. Nimic nu este mai neplacut decat sa-ti curga sos pe degete, atunci cand stai de vorba cu cineva. Deci, fara mancaruri complicate si greu de manevrat!

Aveti grija la alergii

Chelnerii trebuie sa cunoasca foarte bine mancarea pe care o servesc! Si nu numai tavile pe care se afla meniul vegetarian, ci si ingredientele din fiecare preparat, pentru a putea raspunde cu promptitudine oricaror intrebari legate de alergeni venite din partea invitatilor direct interesati de acest aspect.
Toti invitatii trebuie sa manance si, de aceea, e bine sa tinem cont de orice aspect care ar putea sa apara.

Acestea ar fi cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand organizezi un eveniment de networking. Iar daca nu vrei sa-ti mai bati capul si cu astfel de detalii, te invitam sa ne contactezi, caci noi le cunoastem pe toate foarte bine!

Distribuie

Alte articole